Οι περιπτώσεις θεάσεων Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων δεν θα σταματήσουν ποτέ να γοητεύουν. Στη Βρετανία, και συγκεκριμένα στην επαρχία του Kent, ένας 21χρονος τράβηξε από την αυλή του σπιτιού του μια φωτογραφία τον ουρανό.

Όταν μετά κοίταξε το αποτέλεσμα παρατήρησε την ύπαρξη παράξενων ιπτάμενων αντικειμένων με φόντο το γαλάζιο.
«Υπάρχουν δύο λευκοί δίσκοι, που δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί. Το σπίτι μου δεν είναι κοντά σε κάποιον αεροδιάδρομο. Το ένα μάλιστα φαίνεται πιο αχνά λες και πηγαίνει με διαφορετική ταχύτητα ή είναι πιο μακριά», δήλωνε ο Ernestas Griskas πριν από δέκα μέρες.

Τώρα, άλλη μια περίπτωση τέτοιας θέασης έρχεται να προστεθεί, με έναν ακόμη 21χρονο να παρατηρεί όχι δύο αλλά τέσσερα λαμπερά αντικείμενα να αιωρούνται πάνω από τον ουρανό του Loughton, Essex.

«Σχεδόν τράκαρα. Σταμάτησα να πάρω μια φωτογραφία με το κινητό. Ήταν λες και τα UFO έκαναν σερφ στα σύννεφα. Ήταν εκεί για 15 δευτερόλεπτα και μετά απλά εξαφανίστηκαν. Δεν πίστευα τις ιστορίες για τα ΑΤΙΑ μέχρι τώρα. Αυτό με έκανε να τα ξανασκεφτώ όλα».

Τα δύο σημεία απέχουν μεταξύ τους μόλις 30 μίλια, κάτι που κάνει τη νοτιοανατολική Αγγλία το νέο «place to be» για επίδοξους μελετητές ΑΤΙΑ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα…