Η 21 ετών Kayleigh Terry πίστευε ότι είχε μείνει έγκυος όταν άρχισε να βλέπει τη ζυγαριά της να ανεβαίνει και την κοιλιά της να μεγαλώνει, όμως έντρομη ανακάλυψε ότι είχε… καρκίνο!

Η νεαρή γραμματέας υπέφερε από έντονους πόνους και ένιωθε συνεχώς εξαντλημένη και σάστισε όταν έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης και αυτό βγήκε αρνητικό.

Πήγε στους γιατρούς, οι οποίοι της έκαναν υπέρηχο και της ανακοίνωσαν ότι είχε έναν τεράστιο καρκινικό όγκο στο μέγεθος ενός πεπονιού, που «έπιανε» μέσα της ένα χώρο από το στήθος της μέχρι το κάτω μέρος της κοιλιάς της.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από σάρκωμα Ewing και της είπαν ότι έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χημειοθεραπεία.

Η νεαρή γυναίκα έχασε 19 κιλά και μαζί με αυτά όλα της τα μαλλιά, μέχρι και τις βλεφαρίδες, ενώ λίγους μήνες μετά ο οργανισμός της ανταποκρίθηκε στη θεραπεία και ο όγκος που είχε συρρικνώθηκε.

Μετά από δύο χρόνια «μάχης» με τη νόσο, η Kayleigh είναι «καθαρή» και ελπίζει ότι θα μπορέσει να κάνει τη δική της οικογένεια σύντομα.

«Νόμιζα ότι θα γινόμουν μαμά. Δε μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό ότι είχα έναν όγκο που μεγάλωνε μέσα μου. Όλα τα συμπτώματα με έκαναν να πιστεύω ότι ήμουν έγκυος. Όταν τελικά έμαθα τι είναι έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Νιώθω μεγάλη ανακούφιση και ευγνωμοσύνη που είμαι ακόμη ζωντανή και ελπίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αποκτήσω τα δικά μου παιδιά» λέει η ίδια.

Η Kayleigh διαγνώστηκε με καρκίνο λίγες ημέρες μετά τα 19α γενέθλιά της, τον Ιούλιο του 2009. Η νεαρή κοπέλα ήταν ξαπλωμένη στον κήπο του σπιτιού της και έκανε ηλιοθεραπεία, όταν οι φίλοι της τής είπαν ότι η κοιλιά της ήταν ασυνήθιστα μεγάλη.