Οι συγγενείς και οι φίλοι αναζητούσαν τον Ράντι Πότερ παντού τους τελευταίους οκτώ μήνες. Οργάνωσαν ομάδες έρευνας, έψαχναν όπου μπορούσαν να φανταστούν, προσέλαβαν ακόμη και ιδιωτικούς ερευνητές.

Όλη αυτή την εποχή όμως, η σορός του Πότερ αποσυντίθετο σε ένα φορτηγάκι σε ένα κοντινό αεροδρόμιο. Ο άντρας πιθανότατα είχε αυτοκτονήσει και βρισκόταν σε ένα σημείο όπου η οικογένεια είχε ήδη ψάξει για να τον βρει, δήλωσε η σύζυγός του Καρολίνα Πότερ.

«Αυτό που με σκοτώνει περισσότερο είναι το γεγονός ότι ήμουν εκεί. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί την πρώτη εβδομάδα», δήλωσε η σύζυγος στην Washington Post. Το σπίτι της βρίσκεται σε απόσταση 35 λεπτών από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα μέσα στο όχημα της δουλειάς του άντρα στο αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι στις 12 Σεπτεμβρίου, μετά από παράπονα για δυσοσμία. Το πτώμα ήταν σε τέτοια κατάσταση αποσύνθεσης που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν αρχικά ούτε αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.

Η οικογένεια δηλώνει εξοργισμένη και απαιτεί απαντήσεις από τις τοπικές Αρχές, οι οποίες την απογοήτευσαν, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Η Καρολίνα, η οποία είναι αεροσυνοδός, έψαξε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου την πρώτη εβδομάδα της εξαφάνισης του συζύγου της και υποστηρίζει ότι οι Αρχές τη διαβεβαίωσαν ότι, αν βρισκόταν στο πάρκινγκ, θα τον είχαν βρει. Η γυναίκα και άλλοι συγγενείς έδωσαν λεπτομερή περιγραφή του οχήματος και τις πινακίδες του και ενημερώθηκαν ότι το πάρκινγκ του αεροδρομίου ελέγχεται σε τακτική βάση. Έτσι, η οικογένεια συνέχισε να ψάχνει αλλού για τον άνθρωπό της…