Την υπόθεση εντοπισμού τεσσάρων πτωμάτων μέσα σε σπίτι στην περιοχή Ντέρχαμ διερευνά η βρετανική αστυνομία. Πρόκειται για έναν άνδρα και τρεις γυναίκες που βρέθηκαν νεκροί και πιστεύεται πως γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν αναζητά κάποιον ακόμα που να σχετίζεται με τους θανάτους καθώς ένα πυροβόλο όπλο βρέθηκε δίπλα στο σώμα του άνδρα.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιον που κατήγγειλε πως ακούστηκαν πυροβολισμοί από το συγκεκριμένο σπίτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πτώματα σε διαφορετικά δωμάτια το καθένα και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχαν όλοι σκοτωθεί στο σημείο όπου βρέθηκαν.

Ο άνδρας πιστεύεται πως είναι γύρω στα σαράντα. Οι ηλικίες των γυναικών δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί αλλά εκτιμάται πως η μικρότερη ήταν έφηβη.

Υπάρχει κι ένα πέμπτο άτομο, μία γυναίκα, που νοσηλεύεται με τραύμα από πυροβόλο όπλο και πιστεύεται πως συνδέεται με κάποιο από τα θύματα. Η γυναίκα βρέθηκε από την αστυνομία σε άλλο σπίτι στον ίδιο δρόμο και τα τραύματά της δεν απειλούν τη ζωή της.