Η ανακάλυψη ενός αποκεφαλισμένου πτώματος έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο χωριό Shayamoya στη Νότια Αφρική, με την οικογένεια της 25χρονης που αγνοείτο από τον περασμένο Ιούλιο να πιστεύει ότι αποτελεί το θύμα ενός δικτύου κανιβάλων, πέντε μέλη του οποίου έχουν συλληφθεί. Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης αφότου ένας άντρας, που υποστήριζε ότι ήταν παραδοσιακός θεραπευτής, παραδόθηκε στην αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα και ομολόγησε ότι «βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινη σάρκα». Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοικτό και δεν πίστεψαν αρχικά την καταγγελία του άνδρα. Πείστηκαν όμως όταν εκείνος έφερε ως απόδειξη ένα ανθρώπινο πόδι και χέρι!

φω1
Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε θαμμένο κάτω από τα βράχια
Ο ίδιος οδήγησε τους ερευνητές της Αστυνομίας σε ένα σπίτι, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τη μυρωδιά του θανάτου και με περισσότερα μέλη ανθρώπινου σώματος. Η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC, βρήκε οκτώ ανθρώπινα αυτιά σε μια κατσαρόλα. Τα σκισμένα και γεμάτα αίμα ρούχα της 25χρονης βρέθηκαν ανάμεσα στα ανθρώπινα απομεινάρια στο σπίτι του θεραπευτή. Τα ρούχα αναγνωρίστηκαν από την οικογένεια, ωστόσο η αστυνομία περιμένει ακόμη τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να επιβεβαιώσει πως πρόκειται πράγματι για τη μητέρα ενός δίχρονου αγοριού. φω2 Η γυναίκα δεν έχει ταφεί ακόμη. «Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πώς παρακαλούσε για τη ζωή της, βίωσε έναν εξαιρετικά οδυνηρό θάνατο», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μεγαλύτερη αδερφή της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.