Παραδόθηκε στην Αστυνομία γιατί «βαρέθηκε» να τρώει ανθρώπινη σάρκα

Περίεργη υπόθεση κανιβαλισμού στη Νότιο Αφρική


ΚΟΣΜΟΣ
19:43
22/08/2017
Παραδόθηκε στην Αστυνομία γιατί «βαρέθηκε» να τρώει ανθρώπινη σάρκα
1
loading

Τέσσερις άνθρωποι εμπλέκονται σε μια τουλάχιστον περίεργη υπόθεση κανιβαλισμού στην περιφέρεια ΚουαΖούλου-Νατάλ της Νότιας Αφρικής, έπειτα από την καταγγελία του ενός εξ αυτών στις Αρχές ότι «βαρέθηκε» να τρώει ανθρώπινη σάρκα.

Οι αστυνομικοί στο Έστκοουρτ έμειναν με το στόμα ανοικτό από την καταγγελία του άνδρα, ο οποίος ως απόδειξη πως πράγματι συμμετείχε σε κάτι τέτοιο, είχε μαζί του ένα ανθρώπινο πόδι και χέρι!

Ο ίδιος οδήγησε τους ερευνητές της Αστυνομίας σε ένα σπίτι στο Ρένσμπουργκριφτ, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τη μυρωδιά του θανάτου και με ακόμη περισσότερα απομεινάρια ανθρώπινου σώματος. Τρεις ακόμη άνθρωποι, ο ένας εκ των οποίων είναι παραδοσιακός θεραπευτής, συνελήφθησαν στη συνέχεια.

Η Νατάσα Ράμκισον-Κάρα, εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Εισαγγελικής Αρχής, τόνισε επί του θέματος: «Οι τέσσερις συλληφθέντες θα εμφανισθούν ξανά ενώπιον των Αρχών την επόμενη εβδομάδα, όταν αναμένεται να υποβάλουν αίτηση για εγγύηση».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας που μίλησε στο BBC δήλωσε ότι οι 4 άντρες, ηλικίας 22 με 32 ετών, είναι πιθανόν μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας. Η έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με την αστυνομία να καλεί πολίτες οι συγγενείς των οποίων έχουν εξαφανιστεί να μιλήσουν στις Αρχές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Λευκός

    Πολιτισμός όχι αστεία

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει