Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης με το κόμμα των Δημοκρατικών, Έλιοτ Σπίτσερ, αποφάσισε να κάνει έξωση σε έναν πρώην συνεργάτη της Ιβάνκα Τραμπ. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, είναι αυτός που της γνώρισε τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ.

Πρόκειται για τον Μος Λαξ, που νοικιάζει γραφεία στο κτίριο του Σπίτσερ και σύμφωνα με το περιοδικό Page Six, χρωστάει πολλά ενοίκια, ενώ βρίσκεται σε πολιορκία από τους πιστωτές του.

Μάλιστα το περιοδικό επικαλείται πηγή η οποία δήλωσε ότι ο Λαξ είναι σε διαδικασία έξωσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μιλώντας στο Mishpacha.com, ο Λαξ είπε ότι αυτός ήταν που γνώρισε στην Ιβάνκα τον σύζυγό της σε δείπνο στο Prime Grill, όπου είχαν πάει μαζί για να κλείσουμε συμφωνία για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. «Δεν παίζαμε τους κτηματομεσίτες ήταν μία επιχειρηματική ευκαιρία», είπε.

Ακόμα ο Λαξ συνεργάστηκε με την εταιρία της Πρώτης Κόρης «Ivanka Trump Fine Jewelry» το 2007, αλλά η συνεργασία τους τελείωσε όταν σταμάτησε η γραμμή των ακριβών κοσμημάτων για να προχωρήσει νωρίτερα φέτος στην προώθηση πιο μαζικών κομματιών κοσμημάτων.

Εκτός από τα ενοίκια ο Λαξ χρωστάει χρήματα και στους πιστωτές του. «Μαζεύονται έξω από το κτίριο και ανταλλάσσουν μεταξύ τους πληροφορίες», δήλωσε μία πηγή στο Page Six.

Πάντως ο δικηγόρος του Λαξ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.