Η ασυνήθιστη οικογένεια του 36χρονου Λονδρέζου Adam Lyons, που σήμερα ζει στο Όστιν του Τέξας, θα μεγαλώσει, καθώς η μία από τις δύο συντρόφους του, η Jane Shalakhova, θα γίνει μητέρα. Με την άλλη, την Brooke Shedd, έχει ήδη ένα παιδί, τον 2χρονο Dante.

Το τρίο- που κοιμάται στο ίδιο υπέρδιπλο κρεβάτι-  ζει μαζί εδώ και λίγα χρόνια, ως οικογένεια, και πλέον ανυπομονεί για το νέο μέλος που αναμένεται τον Ιούλιο.

«Είναι τόσο όμορφο που θα είμαστε όλοι γονείς και θα μεγαλώσουμε μαζί το παιδί» δήλωσε ο 36χρονος στη Daily Mail. «Το έχουμε συζητήσει και θεωρούμε όλοι τους εαυτούς μας γονείς των παιδιών μας. Είμαστε ο μπαμπάς, η μαμά και η μαμά, και όλο αυτό λειτουργεί σίγουρα καλύτερα από το να είμαστε δύο».

Οι τρεις τους θεωρούν πως η δική τους ασυνήθιστη οικογένεια μπορεί να είναι το μέλλον των σχέσεων και της γονεϊκότητας.

«Για μας το ότι είμαστε τρεις λειτουργεί πολύ καλά γιατί μας βοηθά πολύ στην οργάνωση της καθημερινότητας. Πολλοί φίλοι μας σε παραδοσιακές σχέσεις δύο ατόμων αγωνίζονται να ισορροπήσουν τις ζωές τους με δουλειές και παιδιά και όλες τις άλλες ευθύνες. Είναι δύσκολο όταν είναι δύο» συνεχίζει. «Αλλά με τρεις γονείς, πάντα έχουμε χρόνο. Μοιραζόμαστε τις ευθύνες και ταιριάζει και στις σεξουαλικές μας προτιμήσεις».

«Ζούμε έτσι εδώ και πέντε χρόνια» προσθέτει, «είμαστε αληθινή οικογένεια με υγιή, χαρούμενα παιδιά».