Δύο νεαρά κορίτσια παλεύουν στις τουαλέτες του σχολείου τους στο Detroit των ΗΠΑ, ενώ άλλα παρακολουθούν και καταγράφουν τη «μάχη» με τα κινητά τους τηλέφωνα παροτρύνοντας τη μία εκ των δύο να συνεχίσει να χτυπά την άλλη.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η δεκατριάχρονη Jasmine Crawley ξυλοκοπείται άγρια από συμμαθήτριές της. Η οικογένειά της ισχυρίζεται ότι η διοίκηση του σχολείου γνωρίζει για τους «καυγάδες των 30 δευτερολέπτων» και αντί να λάβει μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένου, απλά αδιαφορεί!

Το «παιχνίδι» καλείται «30 δευτερόλεπτα», αλλά αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα μόνο ως παιχνίδι δε μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το νεαρό κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό στην τηλεόραση, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να συμμετάσχει στον καυγά χωρίς τη θέλησή της. Τα υπόλοιπα κορίτσια την κορόιδευαν εκτός από το γεγονός ότι «τις έφαγε» και γιατί «αποκάλυψε» το τι συνέβαινε στις τουαλέτες.

«Αυτό συνέβη μέσα στο σχολείο στις 8 το πρωί. Που ήταν η ασφάλεια, το υπόλοιπο προσωπικό και οι δάσκαλοι; Δεν είδε κανείς ότι 15 παιδιά έλειπαν από την τάξη;» αναρωτιέται η αδερφή του «θύματος», Arletha Newby.