Όλοι έχουμε περάσει άσχημες μέρες στο γραφείο, που πολλές φορές μας κάνουν να νιώθουμε ότι θέλουμε να… σπάσουμε κάτι, αλλά φυσικά δεν το κάνουμε ποτέ.

Ένας 49χρονος υπάλληλος όμως μιας εταιρείας στο Bristol δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και… πέταξε από το παράθυρο του 10ου ορόφου ένα γραφείο, καρέκλες, υπολογιστές, έγγραφα και έναν πυροσβεστήρα!

Ο άνδρας, που πιστεύεται ότι ήταν ένας… αρκετά δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος της εταιρείας, έτρεχε στους διαδρόμους του 17όροφου κτιρίου, χτυπώντας τις πόρτες, τα έπιπλα και θέτοντας σε λειτουργία τους πυροσβεστήρες.

Στη συνέχεια ενεργοποίησε το συναγερμό, προκαλώντας πανικό στους υπαλλήλους οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν για να βγουν έξω από αυτό.

Κι ενώ περίμεναν στο δρόμο να ηρεμήσει η κατάσταση και να επιστρέψουν στις δουλειές τους… ξαφνικά άρχισαν να βρέχονται από έναν πυροσβεστήρα που ο 49χρονος έβγαλε από ένα παράθυρο.

Τζάμια και… εξοπλισμός γραφείου άρχισαν να πέφτουν από τον 10ο όροφο, ενώ ένας υπάλληλος και μερικοί πυροσβέστες τραυματίστηκαν.

Τον αφηνιασμένο 49χρονο κατάφεραν να «αφοπλίσουν» ένας πυροσβέστης και ένας φρουρός.