Είχαν σχεδιάσει τον θάνατο τους και τα «κατάφεραν» μετά από 77 χρόνια

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που ξέφυγε από τους Ναζί, τους πολέμησε και «έφυγε» όπως είχε προβλέψει


ΚΟΣΜΟΣ
0:42
17/03/2017
Είχαν σχεδιάσει τον θάνατο τους και τα «κατάφεραν» μετά από 77 χρόνια
2
loading

Το ηλικιωμένο ζευγάρι των Κόλιν και Άλις Άνσον ξέφυγαν (ξεχωριστά ο καθένας) από τους Ναζί και κατέφυγαν στην Βρετανία για να γλυτώσουν. Εκεί, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και τάχθηκαν στον αντιναζιστικό αγώνα πολεμώντας με την πλευρά των Βρετανών. Κατά τη διάρκεια του Πολέμου είχαν κάνει μία συμφωνία μεταξύ τους πως όταν καταλάβουν πως η ηλικία τους αρχίζει να είναι πρόβλημα στους ίδιους και στην οικογένεια τους θα αυτοκτονήσουν.

esmrn2

Η συμφωνία τους «πραγματοποιήθηκε» την Τετάρτη όταν και πέθαναν, σε ηλικία 94 και 91 ετών αντίστοιχα, στο νοσοκομείο αφού είχαν καταναλώσει μία μεγάλη ποσότητα χαπιών με σκοπό να θέσουν τέλος στην ζωή τους. Η προσπάθεια τους πριν από μέρες δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένη και έτσι ο κύριος Άνσον κάλεσε ένα ασθενοφόρο για να έρθει να τους παραλάβει. Ωστόσο ο οργανισμός τους δεν άντεξε και άφησαν την τελευταία τους πνοή με 11 μέρες διαφορά. Τελευταίος έφυγε από τη ζωή ο Κόλιν Άνσον.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε πάντα στο μυαλό τους πως ήθελαν να πεθάνουν μαζί καθώς όπως είχαν αναφέρει στην οικογένεια τους «ζήσαμε πολλά και ευτυχισμένα χρόνια. Τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από την ζωή;».

Ο Κόλιν Άνσον γεννήθηκε στο Βερολίνο και ξέφυγε μαζί με την οικογένεια του από τα χέρια των Ναζί καθώς ο πατέρας του ήταν πολιτικός αντίπαλος του Χίτλερ. Η οικογένεια της κα. Άνσον ήταν Εβραίοι και έφυγαν από την Βιέννη το 1938. Εκείνη κατάφερε να βρει τον δρόμο της προς το Κίντερτρανσπορτ όπου και γνωρίστηκε με τον άνθρωπο της ζωής της. Πολέμησαν μαζί στον πόλεμο και πέθαναν με τον τρόπο που ήθελαν. Ακόμα και αν ο σχεδιασμός τους δεν πήγε ακριβώς ρολόι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nanana

    Διατηρησαν την μεταξυ τους αγαπη μεχρι τα βαθεια γεραματα, respect!
    Eξαιρετικοι και...εξαιρεσεις στο κανονα που βλεπουμε με τη συναισθηματικη μιζερια τριγυρω...

  2. avatar Vagος

    Τεράστια η δυναμη του μυαλο τους, δυσκολα συναντας τοση μεγαλη αυτογνωσία σε ανθρώπους και μσλιστα προσχεδιασμένη απο μικρή ηλικία

    Καλό παράδεισο, το αξίζουν πραγματικά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει