Τη βόλτα της σε δάσος έκανε η Χίλαρι Κλίντον αφού παραδέχθηκε την ήττα της στο Μανχάταν την Τετάρτη το πρωί. Την Χίλαρι εντόπισε μία νεαρή γυναίκα που έκανε βόλτα με την μικρή της κόρης στην ίδια περιοχή.

Η Margot Gerster περπατούσε με το μωρό της στο δάσος κοντά στο χωριό Τσαπάκουα, περιοχή στην οποία έχουν σπίτι και οι Κλίντον, όταν ξαφνικά συνάντησε μπροστά της την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον.

xtja5wsfsfx1

«Ένιωθα τόσο απογοητευμένη με τα αποτελέσματα των εκλογών και έτσι αποφάσισα να πάω σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Τσαπάκουα. Ήμασταν μόνες μας (σ.σ. με την κόρη της) και ήταν πολύ χαλαρωτικά. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο κοντά μου. Όταν έφτασα στο σημείο από το οποίο άκουσα το θόρυβο είδα έκπληκτη μπροστά μου την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον» περιέγραψε η Margot Gerster.

Στη συνέχεια η κοπέλα είπε στην Daily Mail, πως  η Χίλαρι και ο Μπιλ είχαν βγει βόλτα με τα σκυλιά τους προφανώς για να χαλαρώσουν μετά από τους έντονους προηγούμενους μήνες.

«Την αγκάλιασα, της μίλησα και της είπα ότι είμαι πολύ περήφανη που πήγα με την μικρή μου να την ψηφίσω» και συνέχισε:

«Η Κλίντον με αγκάλιασε, με ευχαρίστησε, ανταλλάξαμε ορισμένα καλά λόγια και μετά τους άφησα να συνεχίσουν τη βόλτα τους» ανέφερε η γυναίκα, η οποία μάλιστα έβγαλε και μία φωτογραφία με την Χίλαρι και το σκύλο της. Μιλώντας στο CNN η νεαρή γυναίκα ανέφερε πως η Χίλαρι φαινόταν καλά και ήταν πολύ ευγενική.