Με μία σύντομη και αρκετά συναισθηματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ευγένιος Τριβιζάς, πήρε θέση για τον σχολικό εκφοβισμό. Tάχθηκε μάλιστα υπέρ της κίνησης του Khari Touré να γράψει τραγούδι για την κόρη του που είχε πέσει θύμα bullying.

«Όταν η κόρη του κύριου Khari από την Οκλαχόμα ήρθε μια μέρα σπίτι από το σχολείο και του παραπονέθηκε για το σχολικό εκφοβισμό των συμμαθητών της, αυτός δεν έκανε ό,τι πολλοί από μας ίσως φανταζόμαστε βλέποντας τον στη φωτογραφία…

Έκανε κάτι πολύ καλύτερο και αποτελεσματικότερο… Πόσοι από εμάς μπορέσαμε να το σκεφτούμε;; Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας που δεν αντιμετωπίζεται με τη βία σαν απάντηση…. και αυτός ο μπαμπάς έκανε το σωστό…».

trivizas

Η υπόθεση Touré είχε απασχολήσει τα μίντια τον περασμένο Νοέμβριο καθώς η κόρη του αφροαμερικανού είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού και ο πατέρας της θέλησε να βρει έναν όμορφο τρόπο έτσι ώστε να δώσει κίνητρο σε εκείνη, τις αδερφές αλλά και στους φίλους της να σέβονται το σώμα τους και τις επιθυμίες τους. Έτσι λοιπόν έγραψε ένα ραπ τραγούδι το οποίο αμέσως έγινε viral.