«Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές. Από τεχνικής πλευράς, όλα πήγαν όπως περιμέναμε», δήλωσε ο καρδιοχειρουργός Οττάβιο Αλφιέρι, ο οποίος εγχείρισε σήμερα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο Σαν Ραφφαέλε του Μιλάνου. Ο Μπερλουσκόνι υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς, η οποία διήρκεσε τέσσερις ώρες, για την αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας.

«Η επέμβαση πήγε όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει», πρόσθεσε ο Αλμπέρτο Τζανγκρίλλο, προσωπικός γιατρός του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού. Ο «πρώην Καβαλιέρε» από το χειρουργείο μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, απ’ την οποία αναμένεται να εξέλθει σε περίπου σαράντα οκτώ ώρες. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Φραντσέσκα Πασκάλε, ενώ το νοσοκομείο επισκέφθηκαν, σήμερα, τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, Μαρίνα και Πιερσίλβιο και ο μικρότερος αδελφός το, Πάολο.

«Ο Σίλβιο είναι δυνατός και θα ξεπεράσει και αυτή την δυσκολία», είχε προβλέψει νωρίς σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του τηλεοπτικού ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι, Φεντέλε Κονφαλονιέρι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.