Αντιμέτωπη με μια τουλάχιστον ταπεινωτική κατάσταση είναι μια 16χρονη από το Λονδίνο, η οποία έπεσε θύμα μιας συμμορίας.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη Victoria Beckford μαζί με την 29χρονη Siobhan Vaughan κλείδωσαν τη 16χρονη σε ένα ντουλάπι και στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν  άγρια. Όμως, η περιπέτεια της άτυχης κοπέλας δε τελείωσε εκεί καθώς η συμμορία τη μετέφερε σε ένα κεντρικό πάρκο όπου και της αφαίρεσαν τα ρούχα και τη φωτογράφισαν γυμνή.

Αφού την ελευθέρωσαν οι γυναίκες δημοσίευσαν τις φωτογραφίες της ανήλικης κοπέλας στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι τον Αύγουστο. Η 16χρονη ντράπηκε σε τέτοιο βαθμό που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο λόγος για τον οποίο προέβησαν σε αυτήν την πράξη είναι επειδή η κοπέλα χρωστούσε 50 λίρες στη συμμορία από ένα στοίχημα

Η υπόθεση, όπως ήταν αναμενόμενο πήρε τη δικαστική οδό. Οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε 4χρονη φυλάκιση ενώ με την ίδια ποινή καταδικάστηκαν και οι δύο άντρες της συμμορίας, ο Daniello Johnson και ο Antonio Williams.

Η δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση δήλωσε: «Μια 16χρονη χρησιμοποιήθηκε από τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Την ταπεινώσατε. Στη συνέχεια δημοσιεύσατε τις φωτογραφίες στο internet για να τις δουν όλοι και – δυστυχώς για εσάς- ήταν η οριστική πράξη που απέδειξε τελικά τι είχατε κάνει. Η ταπείνωσή της και ο φόβος της πρέπει να έγιναν αντιληπτά από εσάς. Παρόλα αυτά εσείς συνεχίσατε αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε κάποιο είδος εκδίκησης για ένα στοίχημα 50 λιρών».

Συνολικά οι δράστες καταδικάστηκαν σε 18 χρόνια κάθειρξης.