Εντόπισαν πόδι αλιγάτορα… σε ταμπλό αυτοκινήτου

«Λαβράκι» έβγαλαν αστυνομικοί της μονάδας προστασίας άγριων ζώων στις ΗΠΑ


ΚΟΣΜΟΣ
19:31
10/05/2016
Εντόπισαν πόδι αλιγάτορα... σε ταμπλό αυτοκινήτου
loading

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί της ειδικής μονάδας για την προστασία των άγριων ζώων στο Loxahatchee της Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ένας άντρας.

Ένας ένστολος είδε ένα πόδι αλιγάτορα να ξεπροβάλει από το σταχτοδοχείο του αμαξιού και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν κι άλλα μέλη του ζώου μέσα στο όχημα!

Οι αστυνομικοί είχαν σταμάτησαν το εν λόγω όχημα κοντά στην προστατευόμενη περιοχή Corbett Wildlife Management Area - μια βαλτώδη έκταση βορειοδυτικά του West Palm Beach, προκειμένου να ελέγξουν το ημερήσιο πάσο του οδηγού. Τελικά, όμως, εντόπισαν διάφορα μέλη ενός αλιγάτορα, διασκορπισμένα στην καμπίνα του οχήματος.

Ο οδηγός, αρχικά ισχυρίστηκε πως είχε κυνηγήσει το ζώο πριν μερικά χρόνια, ενώ αργότερα ομολόγησε πως το σκότωσε πριν μερικές ημέρες, χωρίς άδεια.

Οι αξιωματικοί της Επιτροπής Διαχείρισης Ιχθύων και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, ανέβασαν τη σχετική φωτογραφία στη σελίδα τους στο Facebook και στο Twitter, με τη λεζάντα «σας κατασκοπεύω με τα μικρά μου μάτια» και «πόδι αλιγάτορα στο ταμπλό αυτοκινήτου!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κυνήγι αλιγάτορα είναι νόμιμο στη Φλόριντα μόνο μεταξύ 15 Αυγούστου και 1ης Νοεμβρίου και μόνο με ειδική άδεια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει