Η αυτοκρατορία των εξωγήινων (ή ενδογήινων) σαυρών που κυβερνά τον πλανήτη Γη πιθανότατα δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς τα ερπετοειδή είναι το άγιο δισκοπότηρο κάθε συνωμοσιολογικής πένας που σέβεται τον εαυτό της.

Ρεπτίλιανς έχουν κατά καιρούς χαρακτηριστεί πολλοί, από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μέχρι και ζάμπλουτοι τύπου Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, αν και τα χρονικά τους φαίνεται να κρατούν, όπως μας λένε αυτοί που ξέρουν(!), ήδη από την αρχαιότητα και την προϊστορία του ανθρώπου.

Οι ερπετοειδείς ήταν πάντα τριγύρω λοιπόν και πιθανότατα σήμερα έχουν αποδώσει και μια υβριδική φυλή, προϊόν της επιμειξίας τους με τους ανθρώπους, η οποία κρατά τις τύχες του κόσμου στα χέρια της.

Όντα μοχθηρά και υλιστικά που θέλουν να γίνουν αθάνατα, απαίσια και κακά μέχρι βαρβαρότητας, αδίστακτα καταστροφικά, απάνθρωπα και κτηνώδη από τη φύση τους, εκδικητικά, υποκριτικά και διεφθαρμένα, τα ρεπτίλιανς έχουν πρόδηλο στόχο να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό.

Παρά το γεγονός ότι τέτοιες θεωρίες κάνουν τους περισσότερους να χαμογελάνε από αμηχανία, φαίνεται πως όσο παράξενο κι αν ακούγεται, κάποιοι τα βλέπουν ακόμα και σήμερα να κυκλοφορούν ανενόχλητα ανάμεσά μας. Έστω κι αν αυτά δεν κυβερνούν πιθανότατα τον κόσμο των ανθρώπων…

Το διαβολικό πλάσμα του σπηλαίου του Βιετνάμ

rreplslsltiitoonlsnnsw1

Όταν ανακαλύφθηκε το 1995, το σπήλαιο Σον Ντουνγκ χαρακτηρίστηκε τόσο μεγάλο που η πλήρης εξερεύνησή του λογίστηκε αδύνατη. Το 2013 το σπήλαιο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό, όταν άρχισαν να καταφτάνουν σωρηδόν οι αναφορές των αυτοπτών μαρτύρων για τα παράξενα ερπετοειδή πλάσματα που κατοικούσαν στα έγκατά του.

Η κατακλείδα ήταν το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube τον Ιανουάριο του 2015 και καταγράφει υποτίθεται ένα σαυροειδές πλάσμα που πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό ανύποπτου επισκέπτη. Αμέσως κάποιοι θυμήθηκαν την απόρρητη αμερικανική βάση που υπήρχε το 1970 στο Νότιο Βιετνάμ, πλησίον του σπηλαίου, πυροδοτώντας άλλη μια θεωρία συνωμοσίας για τη φύση των ερπετοειδών.

Ένα ερπετοειδές ανθρωποειδές είχε εμφανιστεί μπροστά στους αμερικανούς στρατιώτες, οι οποίοι άνοιξαν φυσικά πυρ εναντίον του, αν και δεν κατάφεραν ούτε να το τραυματίσουν. Παρά τις ρητές αναφορές των φαντάρων, το θέμα θάφτηκε, αν και πλέον το πράγμα δεν μπορεί να κρυφτεί…

Ο βατραχάνθρωπος του Οχάιο

rreplslsltiitoonlsnnsw2

Ήταν Μάρτιος του 1972 στο Λάβλαντ του Οχάιο όταν δύο ανεξάρτητες αναφορές για θέαση ενός ερπετοειδούς κατατρομοκράτησαν την περιοχή. Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν μάλιστα τίποτα πιτσιρίκια αλλά αστυνομικοί του τοπικού τμήματος! Ο αστυφύλακας Ρέι Σόκεϊ το είδε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Μαρτίου, όταν τα φώτα του περιπολικού του έκαναν τα σχιστά μάτια του να φεγγοβολούν στο σκοτάδι.

Με ύψος τέσσερα μέτρα και δέρμα ερπετού, το απόκοσμο πλάσμα δεν μπορούσε να παρερμηνευτεί για κάτι άλλο, κι έτσι ακριβώς το περιέγραψε μάλιστα και ο έτερος αστυνομικός Μαρκ Μάθιους όταν το συνάντησε δυο βδομάδες αργότερα. Ο τελευταίος άδειασε πάνω του τον γεμιστήρα, αν και ματαίως…

Το τέρας του βάλτου

rreplslsltiitoonlsnnsw3

Το τέρας του έλους της Λουιζιάνα έχει μακρά ιστορία που χρονολογείται από το 1963. Ζώντας σε ένα φυσικό καταφύγιο άγριας ζωής, το ερπετοειδές έχει πλούσιο μητρώο αφού άλλοτε οι άνθρωποι το έβλεπαν συχνά πυκνά. Η πρώτη λεπτομερής περιγραφή του μας έρχεται από το 1974, όταν το είδαν πάνω από μια ντουζίνα αγριογούρουνα με πετσοκομμένους λαιμούς.

Κάποιος έκανε κάποια στιγμή ένα πλαστικό εκμαγείο από την πατημασιά του σαυροειδούς, το οποίο χαρακτήρισαν αυθεντικό οι ειδικοί του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα αλλά και ανεξάρτητα εργαστήρια. Αυθεντικό μεν, αλλά δεν ανήκε στα αποτυπώματα των γνωστών ζώων! Σύμφωνα με το βάθος της πατημασιάς, το βάρος του εκτιμήθηκε στα 181 κιλά.

Όταν πέθανε μάλιστα ο Χάρλαντ Φορντ, ο τύπος που είχε κάνει το καλούπι, κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα το ερασιτεχνικό φιλμάκι που είχε τραβήξει…

Ο ερπετοειδής επιβάτης του αυτοκινήτου

rreplslsltiitoonlsnnsw4

Τον Απρίλιο του 2015, ένας άντρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο είδε ένα ρεπτίλιαν, αλλά το απαθανάτισε κιόλας σε φωτογραφία μέσα στο προπορευόμενο όχημά του. Ο άντρας τράβηξε τη φωτογραφία του ερπετοειδούς και εξετάζοντάς τη αργότερα με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας αποκάλυψε τα εξώκοσμα χαρακτηριστικά του.

Τα ρεπτίλιανς του αυστριακού σπηλαίου

rreplslsltiitoonlsnnsw5

Ένας πολύπειρος εξερευνητής σπηλαίων ανέφερε ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με σαυροειδή στις σήραγγες παλιού αλατωρυχείου της βόρειας Αυστρίας τον Μάιο του 2011. Ο ειδικός τα είδε λέει σε βάθος 50 μέτρων κάτω από τη γη, όταν μύρισε μια ανατριχιαστική οσμή σήψης και άκουσε τις άναρθρες κραυγές τους.

Πάμπολλα μυώδη ερπετοειδή σε όρθια στάση και μέσα σε στολές συνομιλούσαν μεταξύ τους και παρά το γεγονός ότι ο εξερευνητής δεν καταλάβαινε τη μιλιά τους, έμοιαζε λέει πολύ με κάποια άγνωστη ανθρώπινη γλώσσα. Τα πλάσματα δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία του κι έτσι εκείνος το έσκασε όσο πιο αθόρυβα μπορούσε. Το παραπάνω σκίτσο δημιουργήθηκε με βάση τις λεπτομερείς περιγραφές του…