Η ιστορία αγάπης της Aminah Hart από τη Μελβούρνη και του συζύγου της Scott Andersen θα μπορούσε να είναι ταινία.

Δύο εντελώς άγνωστοι άνθρωποι απέκτησαν μαζί παιδί και δυο χρόνια αργότερα ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Η Aminah Hart ήθελε πιο πολύ από ο,τιδήποτε στη ζωή της να γίνει μητέρα .Η 42χρονη είχε χάσει τα δυο αγόρια της Marlon και Lewis, από κάποια γενετική ανωμαλία και προσπάθησε να κάνει ένα υγιές παιδάκι μέσω της τράπεζας σπέρματος. Έτσι το 2012 πήγε σε τράπεζα σπέρματος και με το σπέρμα ενός άγνωστου δότη απέκτησε την κόρη της Leila.

iaksahfdha2

Στα πρώτα γενέθλια της κόρης της,  πήρε την απόφαση να γνωρίσει τον άγνωστο άντρα που της χάρισε αυτό το δώρο. Ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε το κοριτσάκι της να μην έχει πατρική φιγούρα. Με την παρότρυνση της μητέρας της έκανε αίτηση και ζήτησε τα στοιχεία του πατέρα της κόρης της.

iaksahfdha3

Η συνάντησή τους, δεν άργησε μιας και ο Scott ήθελε πολύ να γνωρίσει το κοριτσάκι που γεννήθηκε με τη βοήθειά του. Οι δυο τους συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν σε ένα μαγικό παραθαλάσσιο θέρετρο τον περασμένο Δεκέμβρη, με λίγους καλούς φίλους και παρανυφάκι τον ξανθό άγγελό τους, την κόρη τους.

iaksahfdha4

«Τον γνώρισα και τον αγάπησα αμέσως, το ίδιο κι εκείνος» είχε δηλώσει η Aminah. Το ζευγάρι περιγράφει την τρυφερή ιστορία αγάπης που έζησε μέσα από το βιβλίο της γυναίκας με τίτλο “Πώς γνώρισα τον πατέρα σου” και δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε σε ταινία.

iaksahfdha5

iaksahfdha1