Ήταν ένα ηλιόλουστο σαββατοκύριακο του 1967, όταν ο φωτογράφος Sylvan Rand ανέβηκε στη σέλα της μοτοσικλέτας ενός φίλου του και γκάζωσαν για μια απομονωμένη φάρμα στην εξοχή της Νέας Υόρκης. Καθώς η ώρα περνούσε η φάρμα άρχιζε να γεμίζει από ένα σωρό τύπους που απολάμβανε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, έτρωγαν, κάπνιζαν, και γενικά συμμετείχαν στις δραστηριότητες ενός ανεπίσημου κλαμπ μοτοσικλετών όπου μέλη του ήταν γκέι άντρες.

«Ήταν συνηθισμένοι άντρες, άντρες που εργάζονταν σκληρά όλη την εβδομάδα και κατάφερναν να αποδράσουν εδώ, μακριά από τη ζωή της πόλης…», γράφει το featureshoot.com. Εκείνη την εποχή, η εικόνα ενός μοτοσικλετιστή είχε ταυτιστεί με αυτή ενός μέλους των σκληροπυρηνικών Hells Angels Motorcycle Club, αλλά ο φωτογράφος δεν ήθελε να εστιάσει στους «μάγκες» με τα δίτροχα αλλά στην ομορφιά του ότι κανονικοί άνθρωποι απολαμβάνουν τις μέρες τους μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Motorcyclub1 Motorcyclub2 Motorcyclub3 Motorcyclub4 Motorcyclub5 Motorcyclub6 Motorcyclub7 Motorcyclub8 Motorcyclub9 Motorcyclub10 Motorcyclub11 Motorcyclub12 Motorcyclub13 Motorcyclub14

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.