Δισεκατομμυριούχοι χωρίς πτυχίο

Μάθε τέχνη και άστη και άμα πεινάσεις…


ΚΟΣΜΟΣ
6:17
10/08/2011
Δισεκατομμυριούχοι χωρίς πτυχίο
2
loading

Μπορεί οι περισσότεροι από αυτούς να μην κατάφεραν ποτέ να πάρουν πτυχίο ή να αποφοιτήσουν με επιτυχία από κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το σίγουρο πάντως είναι ότι κατάφεραν να αποκτήσουν μια αξιοζήλευτη περιουσία αξιοποιώντας τα ταλέντα τους!

Λόγος γίνεται για το 94% των ονομάτων που βρίσκονται στη λίστα City & Guilds Vocational οι οποίοι κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι χωρίς να έχουν γεννηθεί πλούσιοι καθώς και χωρίς να έχουν κάποιο πανεπιστημιακό πτυχίο.

Η Deborah Meadon, η οποία κατέχει την 63η θέση στη λίστα έχοντας αποκτήσει συνολικά 40.000.000 λίρες δήλωσε: «Έχοντας στήσει την προσωπική μου επιχείρηση σε νεανική ηλικία μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτό που έχει σημασία είναι να αναπτύξεις τις ικανότητές σου και να έχεις τη σωστή συμπεριφορά για να γίνεις επιτυχημένος».

Παράλληλα, στη λίστα εντοπίζονται ονόματα όπως αυτά του διάσημου κομμωτή John Frieda, του επενδυτή Sir James Dyson και του διάσημου σεφ Jamie Oliver.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Madrugada

    κ εγώ με 2 πτυχία και 1 μάστερ δουλεω σε ψησταριά ...:Δεν έξω παράπονο απλα θέλω να πω δηλαδή η ελλάδα τρώει τα παιδιά της

    1. avatar Katerina

      Μη το λες και εδώ στην Αμερική τα ίδια ...eίναι. το μόνο καλό που έχει η χώρα ετούτη είναι ότι δεν σε αφήνη χωρίς μεροκάματο,αλλά και εδώ βλέπεις πτυχειουχους σαν και εσένα να ασχολούνται με αλλά πράγματα γιατί αυτό που μαθαναι δεν πληρώνει! Π.Χ. Δάσκαλοι σε εστιατορο 2-3 την εβδομάδα για να τα βγάλουν πέρα...και πολλά αλλά παραδείγματα σαν και αυτό......Οπότε μη νιώθης οτε άλλου είναι καλύτερα μακάρι να είμουνα στην Ελλαδίτσα μου και ας δούλευα σε ψησταριά !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει