Ρωσίδες καλλονές, που αυτοαποκαλούνται ο «Στρατός του Πούτιν» διατίθενται να σκίσουν τα ρούχα τους για χάρη του ρώσου πολιτικού στο πλαίσιο μια νέας διαδικτυακής καμπάνιας υπέρ του προσώπου του.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, η νεαρή Diana περπατά στους δρόμους της Μόσχας φορώντας ψηλά τακούνια και μαύρο επίσημο κοστούμι.

«Τρελαίνομαι απλώς για τον άντρα που άλλαξε τη χώρα μας» δηλώνει και –ενώ η κάμερα επιδίδεται σε «πληθωρικά» πλάνα- προσθέτει:

«Είναι ένας μεγάλος πολιτικός και ένας απίστευτος άνθρωπος. Είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Λατρεύεται από εκατομμύρια ανθρώπων αλλά υπάρχουν και κάποιοι που του πετούν «λάσπη». Ίσως επειδή φοβούνται ή ίσως επειδή είναι αδύναμοι και δεν έχουν ελπίδα να βρεθούν στη θέση του».

Στη συνέχεια του βίντεο, συναντά δύο ακόμα καλλονές φίλες της την ώρα που αυτές κάνουν ηλιοθεραπεία. Μαζί, οι τρεις τους γράφουν με κραγιόν στις μπλούζες τους το σύνθημα: «Θα σκίσω τα ρούχα μου για τον Πούτιν» και μία εξ’ αυτών φαίνεται όντως να πραγματοποιεί αυτή την υπόσχεση.

Παρόλα αυτά, πριν σκίσει το μπούστο της, παρακινεί όλες τις ενδιαφερόμενες κοπέλες να τη μιμηθούν και να ανεβάσουν κι αυτές ένα βίντεο στο οποίο να εκδηλώνουν με τον ίδιο τρόπο την αγάπη τους στον κ. Πούτιν.

Αν το κάνουν, θα πάρουν μέρος και σε κλήρωση με έπαθλο ένα iPad 2.