Σήκωσαν στην κυριολεξία τα «συζυγικά βάρη» στους ώμους τους και έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να καλύψουν μια απόσταση 253,5 μέτρων.

Οι σύζυγοι φόρτωσαν τα άλλα τους μισά στην πλάτη και έκαναν σπριντ για τη γραμμή τερματισμού του φετινού παγκόσμιου διαγωνισμού «κουβαλήματος συζύγου».

Ο 20ος διαγωνισμός Wife Carrying World Championships πραγματοποιήθηκε στο Sonkajarvi της Φινλανδίας.

Κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ζευγαριών από όλον τον κόσμο, τα οποία βάζουν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει τόσο… στεγνές, όσο και υγρές δοκιμασίες.

Σύμφωνα με τους κανόνες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το σωματικό βάρος της γυναίκες πρέπει να ξεπερνά τα 49 κιλά και να είναι άνω των 17 ετών, ενώ τα ζευγάρια δεν απαιτείται να είναι παντρεμένα για να δηλώσουν συμμετοχή.

Στο φετινό διαγωνισμό νικητές αναδείχτηκαν οι Ville Parviainen και Sari Viljanen, οι οποίοι είχαν κερδίσει και πέρυσι την πρωτιά. couple3 couple4 couple5 couple6 couple7 couple8

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.