Καζάνι που βράζει είναι για άλλη μια φορά η Αίγυπτος, καθώς έχουν ξεσπάσει συγκρούσεις ανάμεσα σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και οπαδούς του Μουμπάρακ.

Οι ανταποκριτές που βρίσκονται στην περιοχή, περιγράφουν μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Μέχρι στιγμής ο στρατός και η αστυνομία παρακολουθούν αμέτοχοι τις μάχες που εξελίσσονται στην πλατεία Απελευθέρωσης του Καΐρου. Παρόμοια η κατάσταση και στην Αλεξάνδρεια. Υπάρχουν πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες και στις δύο πόλεις, ενώ πολλοί από τους διαδηλωτές οπλοφορούν. Πολλοί οπαδοί του Μουμπάρακ όρμησαν στην πλατεία με άλογα ή άμαξες και άρχισαν να επιτίθενται εναντίον των αντικαθεστωτικών. Επίθεση δέχθηκαν και δημοδιογράφοι που καλύπτουν τα γεγονότα.

Οι Αρχές καλούν τον κόσμο να επιστρέψει στα σπίτια του, όμως, καθώς φαίνεται δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς οι διαδηλωτές είναι αποφασισμένοι να αψηφήσουν και πάλι την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν ότι όλο και περισσότεροι πολίτες και από τις δύο πλευρές συρρέουν στο κέντρο του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας.