Η γαλλίδα ηθοποιός Μελανί Τιερί χορεύει αισθησιακά και ακουμπά το ένα της δάκτυλο στον μπράτσο της. Αυτή η κίνηση στη διαφήμιση του Yves Saint Laurent για το άρωμα Belle d’Opium, είχε σαν αποτέλεσμα να απαγορευτεί η προβολή της στη Βρετανία γιατί παραπέμπει στις κινήσεις που κάνει ένας ναρκομανής.

Η διαφήμιση τελειώνει με την ηθοποιό να πέφτει στο πάτωμα, με το στήθος ανασηκωμένο και μια φωνή να λέει «Είμαι η εμμονή σου. Είμαι το Belle d’Opium, το νέο άρωμα του Yves Saint Laurent».

Δεκατρείς άνθρωποι κατήγγειλαν τη διαφήμιση αυτή στην ASA (Advertising Standards Authority), η οποία ανακοίνωσε πως «ακόμα και αν δεν θεωρούσαμε πως η διαφήμιση ενός προϊόντος που ονομάζεται ‘Όπιο είναι ανεύθυνη και σοκαριστική, κρίνουμε πως οι κινήσεις της γυναίκας τη δείχνουν σαν να παίρνει ναρκωτικά. Για το το λόγο αυτό καταλήξαμε πως είναι απαράδεκτη η προβολή του βίντεο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.