Στο πένθος βυθίστηκε ακόμη περισσότερο μια γυναίκα που έμεινε χήρα πριν από τρία χρόνια, όχι μόνο γιατί έχασε τον σύζυγό της, αλλά και γιατί ανακάλυψε πως την κορόιδευε όσο καιρό ήταν μαζί, καθώς είχε κρυφή έξαλλη ζωή.

Η ανακάλυψη έγινε από ένα τυχαίο τηλεφώνημα, όταν ένας πρώην συνάδελφος του ζήτησε μερικά στοιχεία για την επιχείρηση που εργαζόντουσαν μαζί. Τότε, η γυναίκα που είναι γνωστή ως @cherrybombsquad007 στο TikTok, άνοιξε το λάπτοπ και κοιτάζοντας τα αρχεία, βρήκε τα ένοχα μυστικά του.

Σύμφωνα με την The Sun, ο άνδρας «έμοιαζε καταπληκτικός όσο ζούσε», αλλά στην πραγματικότητα ξόδευε κρυφά χιλιάδες δολάρια σε ιστοσελίδες ενηλίκων και σε σεξεργάτριες.

Παράλληλα, απατούσε συνέχεια τη γυναίκα και μάλιστα σκαρφιζόταν τρομερές δικαιολογίες στις ερωμένες του. «Είμαι χήρος», «η γυναίκα μου είναι σε κώμα και ψάχνω συντροφιά» ή «μόλις έμεινε τετραπληγική και θέλω παρηγοριά», ήταν μόνο μερικά από τα μηνύματα που έστελνε σε άλλες γυναίκες.

«Ποτέ δεν γνώρισα τον αληθινό του εαυτό. Έμοιαζε καταπληκτικός όσο ζούσε, αλλά τελικά ήταν το τελείως ανάποδο», ανέφερε η γυναίκα σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

«Είμαι ακόμα θυμωμένη αλλά δεν θα πάρω ποτέ απαντήσεις στις ερωτήσεις μου», πρόσθεσε στη συνέχεια και σημείωσε ότι πλέον προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» της.