Ένας εργάτης που χειριζόταν ανυψωτικό μηχάνημα, χρησιμοποίησε ευφάνταστα ψέματα για να αποκρύψει το αληθινό του επάγγελμα και παρίστανε το στέλεχος πολυεθνικής, ενώ έταζε και εκατομμύρια.

Η γυναίκα που ονομάζεται Ressam Tessa ισχυρίστηκε ότι παντρεύτηκε τον άνδρα γνωστό με το παρατσούκλι Legion και πως ανακάλυψε τα ψέματα του κατά τη διάρκεια του lockdown, όπου οι περιορισμοί δεν τού άφησαν περιθώρια για ελιγμούς.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι από τις ΗΠΑ γνωρίστηκε το 2020 στα social media, με τον άνδρα να περιγράφει τον εαυτό του ως αντιπρόεδρο μιας πολυεθνικής εταιρείας καρυκευμάτων, που έμενε σε διαφορετικές Πολιτείες λόγω της εργασίας του.

Έπειτα από δύο εβδομάδες συναντήθηκαν και ο Legion κέρδισε αμέσως την καρδιά της Ressam, επειδή εκείνη τη μέρα χάλασε το αμάξι της και όχι μόνο πήγε να την πάρει για να βγουν, αλλά κάλυψε και το κόστος της επισκευής.

«Νόμιζα πως ήταν ο άντρας των ονείρων μου, ήθελα να τον παντρευτώ και να κάνουμε παιδιά», είπε η γυναίκα σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από λίγους μήνες, ο άνδρας μετακόμισε σπίτι της και ανέφερε ότι βρήκε παράλληλη εργασία στο χώρο των ακινήτων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να λείπει συνέχεια, αλλά και να μιλάει τακτικά στο τηλέφωνο. Η γυναίκα δεν υποπτεύθηκε τους ισχυρισμούς του, ενώ δέθηκε ακόμη περισσότερο μαζί του, όταν τη σύστησε τηλεφωνικώς σε άτομα που παρουσίασε ως οικογένεια του.

Έτσι, παντρεύτηκαν το 2021, όμως σύντομα βρέθηκαν αντιμέτωποι με το lockdown του κορονοϊού. Αφού λοιπόν έπρεπε να μένουν μέσα στο σπίτι, η γυναίκα ανακάλυψε την αληθινή του ταυτότητα και πως όλα ήταν ψεύτικα.

«Προσποιούνταν τον πλούσιο και επιτυχημένο, ενώ ήταν άφραγκος. Δημιουργούσε ιστορίες, πρόσωπα, ενώ πλαστογραφούσε έγγραφα για να κρύψει το ποιος είναι. Το κράτος τον κυνηγάει για οικονομικές υποθέσεις», ανέφερε η Ressam Tessa.

Τελικά, τον χώρισε, ενώ στη συνέχεια έμαθε ότι ο πρώην σύζυγος κακοποιούσε τις προηγούμενες σχέσεις του και αισθάνεται τυχερή που μπόρεσε να φύγει νωρίς από κοντά του.