Νεκρός στο φοιτητικό κοιτώνα που διέμενε, εντοπίστηκε ο 19χρονος γιος της πρώην CEO του YouTube, Susan Wojcicki, με την οικογένειά του να θεωρεί πως πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο πρωτοετής φοιτητής Marco Troper εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις στο συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών Clark Kerr Campus του πανεπιστημίου UC Berkeley, με το ασθενοφόρο να σπεύδει αμέσως στο σημείο. Ωστόσο, οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το Business Insider αναφέρει πως είναι άγνωστα τα αίτια του θανάτου, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει περισσότερο «φως». Όμως το οικογενειακό του περιβάλλον θεωρεί ότι έλαβε ναρκωτικά, που οδήγησαν στο θάνατό του.

Tragedy hit my family yesterday My beloved grandson Marco Troper, age 19 passed away yesterday. Our family is…

Posted by Esther Wojcicki on Wednesday, February 14, 2024

«Κατάπιε ένα ναρκωτικό και δεν ξέρουμε τι περιείχε… Ένα πράγμα ξέρουμε, ότι ήταν ναρκωτικό», είπε η γιαγιά του, ενώ η μητέρα του, Susan Wojcicki, δήλωσε πως αναμένουν την τοξικολογική έκθεση, η οποία θα δημοσιευτεί σε περίπου 30 ημέρες.

«Ήταν ό,τι θα μπορούσες να ευχηθείς για έναν γιο και έναν εγγονό. Ήταν προορισμένος να κάνει τη διαφορά», δήλωσε η μητέρα του στα ΜΜΕ και ζήτησε χρόνο για να θρηνήσει την απώλεια του παιδιού της.

I am excited to contribute to the new and forward-looking vision for India’s changing education system in alignment with…

Posted by Esther Wojcicki on Wednesday, November 29, 2023