Ένας πρώην μηχανικός της Meta, η σύζυγός του, η οποία ήταν αναλύτρια δεδομένων, και τα δύο 4χρονα δίδυμα βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, αξίας 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μια υπόθεση που η αστυνομία ερευνά ως δολοφονία-αυτοκτονία.

Ο Anand Sujith Henry, 37 ετών, φέρεται να σκότωσε τους γιους του και να πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του, Alice Benzinger, 38 ετών, σε μια μπανιέρα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, δήλωσαν πηγές στο KTVU, σύμφωνα με τη New York Post.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι με τραύματα από πυροβολισμούς δίπλα σε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και έναν γεμιστήρα μέσα σε ένα από τα μπάνια το πρωί της Δευτέρας, αφού η αστυνομία κλήθηκε για έλεγχο, δήλωσαν οι Αρχές.

Οι δύο γιοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα από τα πέντε υπνοδωμάτια.

Η αιτία θανάτου των δύο μικρών παιδιών δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πιστεύεται ότι τα αγόρια είτε πνίγηκαν, είτε στραγγαλίστηκαν, είτε τους χορηγήθηκε θανατηφόρα υπερβολική δόση, επειδή δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού στα σώματά τους, δήλωσαν στο NBC Bay Area πηγές με γνώση στην έρευνα.

Το κίνητρο για τους θανάτους παραμένει ασαφές, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους.