Ένας άνδρας έγινε 100 ετών πριν λίγες μέρες και γιόρτασε τα γενέθλια του στα McDonald’s, που επισκέπτεται σχεδόν κάθε μέρα εδώ και 36 χρόνια, ώστε να απολαύσει το πρωινό του.

Ο Zan White από τη Δυτική Βιρτζίνια, υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως συντηρητής ραντάρ και δημιούργησε την ομάδα ROMEO Club, δηλαδή Retired Old Men Eating Out, που σημαίνει «Συνταξιούχοι Ηλικιωμένοι Άνδρες Τρώνε Έξω».

Τα τελευταία 36 χρόνια λοιπόν, έγινε παράδοση να τρώει πρωινό μαζί με περίπου 12 φίλους του στα McDonald’s της περιοχής Elkins, ανέφερε το Business Insider.

«Βλέπω τον Zan κάθε πρωί σχεδόν όλα τα 24 χρόνια που εργάζομαι εδώ. Είναι χαρά μου να τον βλέπω κάθε πρωί, είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ημέρας μου», είπε χαρακτηριστικά ο Mark Godwin, υπεύθυνος του καταστήματος των McDonald’s.

Μάλιστα, ο White έκανε δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WDTV και δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος αν η συνήθεια του είναι το μυστικό της μακροζωίας του, ωστόσο δεν πρόκειται να σταματήσει την παράδοση με την παρέα του, που κρατάει δεκαετίες.