Κρυφά ερωτευμένος με την κουνιάδα του είναι ένας άντρας τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο δεν τολμά να ομολογήσει τα αισθήματά του, γιατί είναι παντρεμένος με την αδερφή της.

Ο 35χρονος έγραψε στο Reddit και εξομολογήθηκε ότι γνωρίζει 13 χρόνια την κουνιάδα, ωστόσο τράβηξε το ενδιαφέρον του, όταν η σύζυγός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει παιδιά, γιατί είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της.

«Κανείς δεν γνωρίζει τον έρωτα μου», έγραψε με βάση την New York Post και πρόσθεσε πως «αυτά τα συναισθήματα ήρθαν στην επιφάνεια, αφού η γυναίκα μου είπε ότι δεν ήθελε παιδιά πριν από τρία χρόνια. Ήταν γροθιά στο στομάχι για μένα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «έκτοτε βλέπω την Kelly -ψεύτικο όνομα που έδωσε στην κουνιάδα για συντομία της συζήτησης- και χάνω τα λογικά μου. Την σκέφτομαι κάθε μέρα. Είναι μια παραδοσιακή νοικοκυρά με πέντε παιδιά και προσέχει τον σύζυγό της. Είναι επίσης η πιο όμορφη η γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Άντρας βγάζει την βέρα του

«Είναι καταπληκτική μαγείρισσα, φτιάχνει τα πάντα από το μηδέν. Το σπίτι της είναι χαριτωμένο και καθαρό, όχι τέλειο σε καμία περίπτωση, αλλά τόσο οικείο και άνετο. Τα παιδιά είναι αξιολάτρευτα και αστεία και είναι ξεκάθαρα μια τόσο στοργική και υπομονετική μαμά», πρόσθεσε για την κουνιάδα του.

Αντιθέτως, περιέγραψε τη σύζυγό του ως «πολύ φιλόδοξη και προσανατολισμένη στην καριέρα της», ενώ δεν της αρέσει να μαγειρεύει ή να καθαρίζει.

Πλέον, νιώθει εγκλωβισμένος στο γάμο του και δεν ξέρει αν πρέπει να χωρίσει ή να εξομολογηθεί τον έρωτα στην κουνιάδα. Ορισμένοι χρήστες του Reddit τον παρότρυναν να πάρει διαζύγιο, όμως σημείωσαν ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο διαφορετικό τρόπο ζωής με τη σύζυγο.

«Δεν είσαι ερωτευμένος στη πραγματικότητα, απλώς την ζηλεύεις και θέλεις κάτι αντίστοιχο», σημείωσαν οι χρήστες της πλατφόρμας, που συμπαραστάθηκαν στον 35χρονο.