Ένας Αμερικανός ράπερ συνελήφθη, γιατί κατηγορείται ότι πριν από πέντε χρόνια απήγαγε μια άστεγη έγκυο γυναίκα, την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα γκαράζ και της χορηγούσε ισχυρά ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια την βίαζε.

Σύμφωνα με την metro.co.uk, ο 52χρονος Lee Carter, γνωστός με το ψευδώνυμο Viper, συνελήφθη στο Τέξας, όταν μετά από καταγγελία οι αρχές έκαναν έφοδο σπίτι του και βρήκαν σε φρικτή κατάσταση μια αλυσοδεμένη γυναίκα στο γκαράζ. Η κοπέλα ζύγιζε μόλις περίπου 30 κιλά και είναι άγνωστο τι συνέβει με την εγκυμοσύνη της.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 52χρονος την εντόπισε ένα βράδυ να ζητιανεύει στο δρόμο και πρότεινε να έμπαινε στο αμάξι του για να της δώσει λεφτά και βοήθεια. Στη συνέχεια, πήγαν σπίτι του, της έδωσε ναρκωτικά και την έδεσε στο υπόγειο, όπου την βίαζε συστηματικά.

Η γυναίκα μια φορά κατάφερε να δραπετεύσει και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, όμως ο Lee Carter την πήρε πίσω, γιατί ήταν ανύμπορη και δεν μπορούσε να ειδοποιήσει κάποιον. Έκτοτε, τοποθέτησε κάγκελα γύρω από το γκαράζ και διαμόρφωσε το εσωτερικό του, ώστε να σιγουρευτεί πως η κοπέλα δεν θα δραπέτευε ξανά.

«Ο κατηγορούμενος την ανάγκαζε να πάρει χάπια μαζί με κρακ, κοκαΐνη και άλλα παράνομα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει από την τοποθεσία», ανέφεραν οι αρχές και επέβαλαν εγγύηση 100.000 δολαρίων στον 52χρονο.