Μια νεαρή γυναίκα παρά το γεγονός ότι είναι 26 ετών δεν είχε ποτέ περίοδο στη ζωή της και κάποτε απολάμβανε τα οφέλη, όμως πλέον μετανιώνει, γιατί προσπαθεί να μείνει έγκυος, χωρίς επιτυχία.

Η Katie Young εξιστόρησε την ιστορία της μέσω αναρτήσεων στα social media και σύμφωνα με την Mirror, ανέφερε ότι μικρή χαιρόταν για την απουσία της περιόδου, γιατί δεν χρειάζονταν να περιορίσει τον εαυτό της. «Μπορούσα να φορέσω ότι θέλω και να μην φοβάμαι τα λευκά φορέματα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να ακυρώσω κάτι, λόγω πόνου. Έφηβη ασχολιόμουν με τον αθλητισμό και γλίτωνα από τις κράμπες, οπότε δεν είχα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ηλικία 16 ετών πήγε για εξετάσεις και οι γιατροί δεν εντόπισαν κάτι ανησυχητικό, αναφέροντας ότι «δεν έχεις οιστρογόνα στο σώμα σου, λόγω ηλικίας. Θα μεγαλώσεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

@thekatieyoung

I’m 26 years old and have never gotten my period. This definitely isn’t normal, and i hope this video helps answer all the questions you have. #noperiod #infertility #infertilityjourney #ttc #ttcjourney #pregnancy #pregnant #infertilitystruggles #infertilitytiktok #irregularperiods #momsoftiktok Infertility | TTC | Infertility Journey

♬ original sound – Katie • Lifestyle + Routines

Όμως, όταν έγινε 22 ετών αντιμετώπισε μια διατροφική διαταραχή και τότε οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν πάει κάτι καλά στον οργανισμό της. Ωστόσο, αντί να κάνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, την έστειλαν στο τμήμα γεννήσεων για να λάβει ορμόνες.

«Χάρηκα γιατί νόμιζα ότι αντιμετώπιζα το πρόβλημα. Τα φάρμακα εξαφάνισαν την ακμή μου και αύξησαν το στήθος μου. Γιατί να μην νιώσω ωραία;», είπε σημειώνοντας ότι και πάλι δεν εμφάνισε περίοδο.

Τελικά, παντρεύτηκε και τώρα προσπαθεί να μείνει έγκυος χωρίς επιτυχία, επειδή δεν είχε ποτέ περίοδο. «Δεν λέω την ιστορία μου για να γίνει ένα θαύμα και να βρεθεί λύση. Θέλω να προειδοποιήσω τους ανθρώπους να πηγαίνουν για εξετάσεις και να μην αδιαφορούν για θέματα υγείας, που μπορεί να μην προκαλούν άμεσο πρόβλημα,» είπε σε μια από τις αναρτήσεις της.