Τραγικά έληξε το φλερτ για μια γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας των ονείρων της, στην πραγματικότητα ήταν ένας διαβόητος απατεώνας που υπόσχονταν έρωτα και μάλιστα έκανε φυλακή για αυτό τον λόγο.

Η 63χρονη Angie Montana ήταν σε τραγική κατάσταση το 2020, γιατί μόλις είχε τελειώσει τις χημειοθεραπείες και πάρει διαζύγιο από τον πατέρα των παιδιών της. Έτσι, μπήκε σε σαιτ γνωριμιών και γνώρισε τον David Cohen, αναφέρει η The Sun.

Ο άνδρας συστήθηκε ως πλούσιος αρχιτέκτονας που χτίζει παλάτια για βασιλιάδες και σε κάθε ραντεβού εμφανίζονταν με διαφορετικό πολυτελές όχημα. Αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη της και μετά από λίγο καιρό ζήτησε σχεδόν 3.700 ευρώ, με τη δικαιολογία ότι υπάρχει τραπεζικό λάθος στο λογαριασμό του, ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει το ποσό σε 48 ώρες.

Η Angie έδωσε τα λεφτά, αλλά υποψιάστηκε ότι δεν θα τα πάρει πίσω. Οπότε, έψαξε το όνομα του στο διαδίκτυο και ανακάλυψε πως ονομάζεται David Checkley και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν πολλές φορές για απάτες, καθώς προσέγγιζε γυναίκες, υπόσχονταν έρωτα και στη συνέχεια τους ζητούσε λεφτά με διάφορες αφορμές.

It’s rainy and horrible out there today so let’s put on a smile out there!! It’s not all that bad😳😳😄😄😄🍷🍷

Posted by Angie Montana on Saturday, October 6, 2018

«Ράγισε την καρδιά μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τόσο ευάλωτη και έψαχνα μια αγκαλιά. Αλλά όχι αυτό», είπε η 63χρονη.

Έτσι, ενημέρωσε την αστυνομία, με τις αρχές να ζητούν να συνεχίζει να μιλάει μαζί του και να αναφέρει οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση. Τελικά, μετά από λίγο καιρό έλαβε πίσω 1.500 ευρώ από έναν περίεργο λογαριασμό και ο David σταμάτησε ξαφνικά να επικοινωνεί μαζί της.

Οι αρχές λοιπόν έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν, ενώ πρόσφατα καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση, επειδή πουλούσε ψεύτικους έρωτες σε γυναίκες, με στόχο να τις εκμεταλλευτεί οικονομικά.