Τον χωρισμό της από τον επί σχεδόν 10 χρόνια σύντροφό της, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κ. Μελόνι μίλησε για τα χρόνια που πέρασε με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο αλλά και για την επτά ετών κόρη τους, Τζινέβρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζόρτζια Μελόνι ανέφερε στην ανάρτησή τη πως ευχαριστεί τον Τζιαμπρούνο «για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε, και που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα».

Διαβάστε εδώ όσα έγραψε στο Instagram η Τζόρτζια Μελόνι:

Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο, που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ. Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε, και που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα. Οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί εδώ και καιρό, και ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσουμε.

Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας, και θα υπερασπιστώ, πάση θυσία, ένα επτάχρονο που αγαπά τη μητέρα και τον πατέρα της, όπως εγώ δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τους δικούς μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω γι’ αυτό.

ΥΓ. Όλοι όσοι ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν, χτυπώντας την οικογένειά μου, να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα ελπίζει να ξεθάψει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα νερό.

Ποιος είναι ο Αντρέα Τζιαμπρούνο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η lemonde.fr, ο Τζιαμπρούνο γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1981, και γνώρισε την Μελόνι το 2015, ενώ εργαζόταν σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένη η μελλοντική, τότε, πρωθυπουργός. Η Μελόνι, που κατάγεται από τη Ρώμη, περιοριζόταν τότε στο περιθώριο του πολιτικού φάσματος.

Παρά την επανειλημμένη υποστήριξή τους στην παραδοσιακή οικογένεια, το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο και έχει μία κόρη, την Τζινέβρα, που γεννήθηκε το 2016. Ο Τζιαμπρούνο παίρνει επίσης διαφορετικές ηθικές θέσεις σε σύγκριση με την Μελόνι, ιδίως όσον αφορά την ευθανασία, στην οποία η Μελόνι είναι αντίθετη.