Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο βρίσκονται στο Ισραήλ για να καλύψουν τον πόλεμο. Το πολεμικό ρεπορτάζ δεν είναι εύκολο και ο φόβος παραμονεύει. Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία δημοσιογράφος του BBC, η Λιζ Ντουσέτ, η οποία ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το βρετανικό κανάλι άκουσε να ηχούν οι ισραηλινές σειρήνες για εκτόξευση πυραύλων.

Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα, η οποία είναι η επικεφαλής του τμήματος των διεθνών ανταποκριτών του BBC, το «έβαλε στα πόδια» ψάχνοντας να βρει ένα ασφαλές σημείο για να γλιτώσει. Το συμβάν συνέβη την ώρα που η δημοσιογράφος έβγαινε live από το νότιο Ισραήλ την Τετάρτη και έλεγε στην κάμερα «αυτή είναι η κατάσταση τώρα…» αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της όταν κάποιος ακούγεται να της λέει: «πάμε, πάμε, πάμε».

Η δημοσιογράφος με τρεμάμενη φωνή ακούγεται να λέει «έρχονται οι ρουκέτες» πριν ξεκινήσει να τρέχει μαζί με τους συνεργάτες της. Η τελευταία εικόνα της δημοσιογράφου και του συνεργείου της πριν διακοπεί η ζωντανή μετάδοση ήταν να αναζητούν προστασία πίσω από το αυτοκίνητο της αποστολής τους.