Νέο βίντεο από την τραγωδία με τους 113 νεκρούς μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στο Ιρακ ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από το ζευγάρι των νεόνυμφων να χορεύει στην πίστα ενώ γύρω του ανάβουν πυροτεχνήματα. Αμέσως μετά, αποτυπώνεται η πύρινη κόλαση.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι νεόνυμφοι, Χανεέν και η Ρεβάν, σε αντίθεση με τις πρώτες πληροφορίες που τους ήθελαν νεκρούς, τελικά γλίτωσαν καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα. Συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε στο CNN ότι για την τραγωδία θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η δεξίωση: «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει γιατί δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες ούτε άλλα μέτρα ασφαλείας»

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα έγιναν οι κηδείες των θυμάτων της απίστευτης αυτής τραγωδίας, με εκατοντάδες φίλων και συγγενών των αδικοχαμένων να συγκεντρώνονται για το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους.