Αν θυμάστε τη δεκαετία του ’90, ίσως είστε σκεπτική για την επιστροφή της μόδας εκείνης της εποχής. Μην αγχωθείτε όμως για την αναβίωση των τάσεων που επικράτησαν στα ’90s και ’00s. Η Gen Z ξαναφέρνει στο προσκήνιο μόνο όσα αξίζει να κλέψουμε από τα αλλοτινά fashion icons.

Το Who What Wear εντόπισε τις τάσεις που όριζαν πριν από 30 χρόνια τη μόδα και φαίνονται ιδανικές για το σημερινό street style. Είτε νοσταλγείτε είτε ανακαλύπτετε τώρα τα ’90s trends, παρακάτω θα δείτε τις γραμμές που κυριαρχούν το 2024.

1. Τζιν σε ίσια γραμμή

Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει πολλά και διαφορετικά στιλ στα τζιν, και είναι σχεδόν αδύνατο να τα εντάξετε όλα στην γκαρνταρόμπα σας. Αν μπερδεύεστε, σκεφτείτε να επιλέξετε τα τζιν σε ίσια γραμμή που φορούσε η Rachel Green στα «Φιλαράκια». Η συγκεκριμένη γραμμή ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους!

2. Capri παντελόνια

Σας έχουμε ήδη αναφέρει πόσο υπέροχα είναι τα capri παντελόνια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιστροφή του 2024.

3. Πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι και πάλι cool και θα τις δείτε πολύ τη φετινή χρονιά. Τις φοράμε με φαρδιά τζιν για να πετύχουμε το απόλυτο Y2K style.

4. Slip dress

Αν ψάχνετε νέους τρόπους να φορέσετε αυτό το λιτό και κομψό φόρεμα, τότε μπορείτε να αναζητήσετε στο Pinterest τα outfits διάφορων fashion icons των ‘90s, όπως η Courtney Love και η Kate Moss.

5. Αθλητικές φόρμες

Οι αθλητικές φόρμες πλέον φοριούνται με τα πάντα. Συνδυάστε τις με σακάκι, oversized δερμάτινο μπουφάν ή καμπαρντίνα. Αν είστε τολμηρές και θέλετε να τις φορέσετε και στα βραδινά σας looks, τότε μπορείτε να τις συνδυάσετε ακόμα και με ψηλοτάκουνα mules.