Τα capri παντελόνια πήραν το όνομά τους από το νησί Κάπρι της Ιταλίας και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να αντιληφθούμε από πού αντλούν τη φινέτσα τους. Η Audrey Hepburn ήταν από τις πρώτες σταρ του κινηματογράφου που φόρεσαν capri με το σχέδιο να γίνεται συνώνυμο του στιλ της. Η Brigitte Bardot προτιμούσε επίσης τα capri παντελόνια, ενώ η Marilyn Monroe ταξίδευε πάντα φορώντας capri.

Φέτος τιμούμε τη βαριά ιστορία που κουβαλά το capri, αφού το 2024 σηματοδοτεί την επιστροφή του, με διάφορους οίκους μόδας να εντάσσουν το capri στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και να φέρνουν πίσω το old Hollywood vibe.

Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να το φορέσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται αδιάφορο. Για να αποφύγουμε τα στιλιστικά faux pas, θα βαδίσουμε στα χνάρια των παρακάτω influencers που μας δείχνουν πώς μπορούμε να το υιοθετήσουμε.

Ruby Lyn

Επιλέξτε ένα καρό capri παντελόνι και ένα top στο ίδιο μοτίβο. Το σύνολο της Ruby Lyn είναι υπέροχο, καθώς η ελαφριά peplum εφαρμογή στο top της είναι επίσης μεγάλη τάση για φέτος. Το look της συμπληρώνεται από μαύρα pumps και μαύρη shoulder bag.

Anne Laure

Μπορείτε να συνδυάσετε το capri σας με ριγέ πουκάμισο, ώστε να γίνει κατάλληλο για τη δουλειά ή το γραφείο. Τα mules της Anne Laure την αναδεικνύουν υπέροχα, καθώς τα capri ταιριάζουν πολύ σε γυναίκες με λεπτές γάμπες.

Mora Carrozzino

Ακόμα ένας elegant συνδυασμός του capri σας είναι να το φορέσετε με γιλέκο. Η Mora Carrozzino φόρεσε γιλέκο με ζώνη-φιόγκο στη μέση, ενώ το look της απογειώθηκε με τα kitten heels της.

Rita Mota

Μη διστάσετε να επιλέξετε λεοπάρ capri παντελόνι, καθώς το συγκεκριμένο animal print θα φορεθεί πολύ όλη τη σεζόν. Η Rita Mota επέλεξε να το συνδυάσει με ένα funky T-shirt, κάνοντας το look πιο καθημερινό.

Τα capri παντελόνια που μπορείτε να αγοράσετε

Stradivarius Αμπγιέ παντελόνι capri 19,99€

Zara παντελόνι capri με ανοίγματα 19,95€

Mango Παντελόνι κάπρι με ζώνη 27,99€