Οι τάσεις της δεκαετίας του ’00 κάνουν το γύρο του κόσμου τελευταία και μία από αυτές είναι η σκιά ματιών εμπνευσμένη από το Y2K. Αγαπημένες σταρ επιλέγουν και πάλι το beauty look που καθόρισε τις αρχές της δεκαετίας του ’00 γεμάτο με όλα τα φωτεινά και λαμπερά χρώματα.

Από το glittery μακιγιάζ και τα αστραφτερά σύνολα, σύμφωνα με τη Vogue India, οι επιλογές εμπνευσμένες από το Y2K φαίνεται να είναι αυτό που οι αγαπημένες celebrities έχουν αναδείξει σε κορυφαία τάση το φετινό καλοκαίρι. Κάνοντας ένα τολμηρό eye look με μία μόνο εφαρμογή λαμπερής glittery σκιάς ματιών, οι σταρ που ακολουθούν αποδεικνύουν ότι λίγη λάμψη αποτελεί πάντα σωστή επιλογή!

Dua Lipa

Η τραγουδίστρια επέλεξε μια λαμπερή μπλε και ροζ παλέτα για τη σκιά ματιών της που συμπλήρωνε το λαμπερό σύνολό της. Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία του «live out loud» και χωρίς να αποφεύγει τα έντονα χρώματα, η εμφάνιση της Dua Lipa χρησιμεύει ως μάθημα για να αγκαλιάσουμε τα έντονα χρώματα με πολλές λάμψεις και να λάμψουμε αυτό το καλοκαίρι όπως ακριβώς πρέπει!

Jennifer Lopez

Επιλέγοντας μια σκιά σε ροζ απόχρωση σε συνδυασμό με έντονες και μακριές βλεφαρίδες, η Jennifer Lopez απογείωσε το εμπνευσμένο από το Y2K beauty look. Σε συνδυασμό με μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο με μία ελαφριά «κίνηση» χωρίς καμία δεύτερη σκέψη απογείωσε την τάση με τον καλύτερο τρόπο.

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber προτίμησε μια απαλή μπλε απόχρωση που τονίζει τα μάτια της και φωτίζει το πρόσωπό της με ένα μόνο στοιχείο. Η makeup artist, Leah Darcy δημιούργησε το συγκεκριμένο beauty look για τη σταρ χρησιμοποιώντας ελάχιστα προϊόντα.

Bella Hadid

Η Bella Hadid έκανε ένα βήμα παραπάνω στο όλο look της, καθώς έβαψε τα φρύδια της λευκά και συνδύασε με μικροαφέλειες και ίσια μαλλιά. Φορώντας μια μπλε glitter σκιά ματιών που εφάρμοσε γενναιόδωρα στο βλέφαρο των ματιών της, δημιούργησε ένα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται άλλα στοιχεία για να τονιστεί.

Ένα μάθημα για να μην αποφεύγετε τις φωτεινές παλέτες ή τις λάμψεις, αυτές οι celebrities αποδεικνύουν ότι το να αφήσετε το Y2K να εμπνεύσει τη beauty ρουτίνα σας είναι μια επιλογή που δεν θα μετανιώσετε.