Υπάρχει πλέον μια ολόκληρη σειρά προϊόντων που επιβεβαιώνουν πώς η Χέιλι Μπίμπερ κάνει το δέρμα της να δείχνει υπέροχο, αλλά τι γίνεται με το σώμα της; Όσον αφορά τις προπονήσεις, είναι γνωστό ότι κάνει προπόνηση με βάρη, πιλάτες και πυγμαχία.

Τι ισχύει, όμως, με τη διατροφή της; Η Μπίμπερ είναι αρκετά ανοιχτή σχετικά με το τι τρώει (και τι δεν τρώει). Ενώ την ενδιαφέρει το πώς αισθάνεται, δεν την απασχολεί τόσο πολύ το ακριβές βάρος της. «Δεν ανεβαίνω ποτέ σε ζυγαριά, εκτός από το γιατρό!», δήλωσε στο Elle. Αλλά η σταρ έχει μερικές υγιεινές διατροφικές συνήθειες τις οποίες δεν παραβλέπει ποτέ, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα σε φόρμα.

Δεν τρώει πολύ κρέας

Χέιλι Μπίμπερ

Αν και η Χέιλι Μπίμπερ δεν είναι πλέον vegan, εξακολουθεί να αποκλείει το περισσότερο κρέας από τη διατροφή της. «Δεν ακολουθώ αυστηρά φυτική διατροφή και εξακολουθώ να τρώω κρέας. Απλά δεν τρώω πολύ από αυτό. Απολαμβάνω περισσότερο το ψάρι, τα χόρτα και τις φακές», δήλωσε στο Harper’s Bazaar. Σύμφωνα με το Eat This, Not That! το κόκκινο κρέας μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή ποσότητα θερμίδων και κορεσμένων λιπαρών, καθιστώντας το όχι το καλύτερο τρόφιμο για να τρώτε καθημερινά αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος.

Αποφεύγει τη γλουτένη

Χέιλι Μπίμπερ

Τα ζυμαρικά χωρίς γλουτένη είναι η επιλογή του μοντέλου, ενώ συνήθως προσπαθεί να μείνει μακριά από το ψωμί. «Δεν τρώω πραγματικά πολλή γλουτένη, οπότε προσπαθώ να είμαι συγκεκριμένη. Λατρεύω μια καλή σαλάτα Caesar με κέιλ αλλά χωρίς κρουτόν. Αυτό είναι συνήθως ένα πράγμα που αφήνω έξω», δήλωσε στο Elle. Ενώ η δίαιτα χωρίς γλουτένη λειτουργεί για την Μπίμπερ, μπορεί να μην είναι για όλους, καθώς μπορεί να έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία: μπορεί να μην τρώτε αρκετά δημητριακά ολικής αλέσεως ή να γίνετε πολύ αυστηροί με τη διατροφή σας.

Πίνει πολύ νερό

Η ενυδάτωση αποτελεί το κλειδί για το supermodel. «Προσπαθώ να πίνω, περίπου, δύο μπουκάλια κατά τη διάρκεια της ημέρας», δήλωσε στο Elle. Σύμφωνα με το eatthis.com, συνιστάται να πίνετε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα, επειδή μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου, να υποστηρίξει τα όργανά σας και να βοηθήσει το σώμα σας να ανακάμψει μετά την άσκηση. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι μια πολύ πιο υγιεινή επιλογή από τα ζαχαρούχα ποτά.

Μαγειρεύει μόνη της τα γεύματά της

Χέιλι Μπίμπερ - Τζάστιν Μπίμπερ

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι απολαμβάνει να μαγειρεύει μαζί, επειδή έτσι είναι πιο εύκολο να ξέρουν τι μπαίνει στα γεύματά τους. «Ειλικρινά, το φαγητό έχει διαφορετική γεύση στο σπίτι επειδή είναι τόσο φρέσκο», δήλωσε στη Vogue. Περισσότερο, τους αρέσει να ψήνουν υγιεινά λαχανικά και καλαμπόκι στη σχάρα.

Περιορίζει την πρόσληψη ζάχαρης

Χέιλι Μπίμπερ - Τζάστιν Μπίμπερ

Ενώ η Χέιλι Μπίμπερ απολαμβάνει ένα καλό επιδόρπιο κατά καιρούς, προσπαθεί να περιορίσει τη ζάχαρη ως επί το πλείστον. «Μου αρέσουν πολύ οι μπάρες Magnum, προφανώς αυτό είναι πολύ καλό. Αλλά γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τη ζάχαρη. Η ζάχαρη είναι ένα μεγάλο θέμα για όλους, νομίζω», δήλωσε στο Elle. Εκτός από τις μπάρες Magnum, στη σταρ αρέσει, επίσης, να φτιάχνει σπιτικά μπισκότα με τον Τζάστιν.