Δεν αποτελεί έκπληξη που η Χέιλι Μπίμπερ είναι λάτρης της ομορφιάς. Το supermodel έχει το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου μοιράζεται μερικές από τις ρουτίνες προετοιμασίας και τα αγαπημένα της προϊόντα, γνωρίζει καλά πώς να πετύχει ένα ανεπιτήδευτο αλλά άκρως λαμπερό και αξιοζήλευτο πρωινό look, γι’ αυτό και λανσάρει ακόμη και τη δική της σειρά ομορφιάς.

Για να διευκολύνει την καθημερινότητα των ακολούθων της στα social media, η Μπίμπερ μοιράστηκε την εξαιρετικά γρήγορη καθημερινή της εμφάνιση «no make up make up» μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok της. Φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι και με μια απίστευτα δροσερή επιδερμίδα, αποκάλυψε ακριβώς πώς προετοιμάζει το πρόσωπό της σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

@haileybieber

I tried to do my everyday day skin prep/get ready situation but I ran out of time. At the end I added a little cheek tint and brushed up my eyebrows🙆🏼‍♀️

♬ Texas Sun – Khruangbin & Leon Bridges

Χέιλι Μπίμπερ: Πώς προετοιμάζει το δέρμα της σε λιγότερο από ένα λεπτό

Η ρουτίνα του δέρματος της Μπίμπερ ξεκινά με την ενυδάτωση. Πρώτον, συνδυάζει στο χέρι της μια βάση με την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα και έπειτα εφαρμόζει τη σύνθεση με τα δυο χέρια στο πρόσωπό της. Ο συνδυασμός θα προσδώσει την απαραίτητη λάμψη στο πρόσωπό της, για μια ιδανική αρχή για την περιποίησή του.

Στη συνέχεια, το σούπερ μόντελ εφαρμόζει το απαραίτητο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας -ένα από τα απαραίτητα βήματα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Σε μια συνέντευξή της στο Bustle, μάλιστα, η Μπίμπερ αποκάλυψε ότι δεν βγαίνει από το σπίτι αν δεν έχει εφαρμόσει αντηλιακό στο πρόσωπό της. «Χρησιμοποιώ SPF κάθε μέρα -σε καμιά περίπτωση δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς αυτό», τόνισε.

Μόλις ολοκληρώσει το βήμα με τη βάση -και η επιδερμίδα της είναι ακόμα πιο δροσερή από πριν- η Μπίμπερ εφαρμόζει σε μερικά βασικά σημεία το αγαπημένο της κονσίλερ για μικρή κάλυψη τυχών ατελειών. Ταμπονάρει λίγο κάτω από τα μάτια και τα ρουθούνια της και προσθέτει ελάχιστες σταγόνες πάνω από το κόκκαλο του φρυδιού της, ενώ μετά τα απλώνει με ένα μίνι σφουγγάρι. Τέλος, ολοκληρώνει την καθημερινή της περιποίηση με ένα ρουζ και περιποίηση των φρυδιών της. Και αυτό ήταν: η τέλεια διακριτική λάμψη σε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό.