Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι να περνάει κανείς τον χρόνο του χαζεύοντας τα βιντεάκια στο Τικ Τοκ, άλλο τόσο έξυπνο μπορεί να αποδειχθεί, καθώς μέσα από αυτά ανακαλύπτει κανείς νέους τρόπους και έξυπνα κόλπα για το οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την καθημερινότητά του.

Ένα από αυτά και το κόλπο για την τέλεια εφαρμογή του κονσίλερ που σαρώνει τον τελευταίο καιρό. Αν, λοιπόν, νιώθετε ότι τα μάτια σας δείχνουν κουρασμένα δοκιμάστε το έξυπνο αυτό τρικ και θαυμάστε τα αποτελέσματα. Στην ουσία το κόλπο συμβουλεύει την εφαρμογή ακριβώς στις άκρες των ματιών και όχι σε τριγωνικό σχήμα κάτω από αυτά.

Εφαρμόστε, λοιπόν, μια μικρή ποσότητα κονσίλερ στην εσωτερική γωνία στην κάτω πλευρά του ματιού σας και προς τη μύτη σας. Βάλτε λίγη ακόμη ποσότητα στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και με το βουρτσάκι του ή ένα πινέλο απλώστε το προϊόν σε διαγώνια γραμμή προς τα πίσω και πάνω.

Πάρτε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ για να συνδυάσετε το κονσίλερ από την εσωτερική πλευρά προς τα κάτω και πάνω και από την εξωτερική προς τα κάτω και απολαύστε το ανυψωμένο εφέ των ματιών σας.