Η Χέιλι Μπίμπερ ήταν ένα απόλυτο όραμα στο, γεμάτο αστέρια του Χόλιγουντ, πάρτι που διοργανώνεται καθιερωμένα από το Vanity Fair κάθε χρονιά μετά την απονομή τελετής των Όσκαρ, σε μια προσπάθεια να τιμήσει τους ηθοποιούς που κέρδισαν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Χέιλι Μπίμπερ

Το επιτυχημένο μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, σύμφωνα με το Bustle, έμοιαζε πραγματικά υπέροχη με μια εμφάνιση που έδειχνε εντελώς ανεπιτήδευτη με το καταπληκτικό καμηλό- nude φόρεμα Saint Laurent. Ένα στοιχείο, ωστόσο, που ξεχώρισε στην εμφάνισή της ήταν και το ελάχιστα nude μανικιούρ σε σχήμα αμυγδάλου διακοσμημένο γλυκά με μία επικάλυψη από εξαιρετικά λεπτό γκλίτερ.

Ξεφεύγοντας από τις πολύχρωμα φωτεινές και δημιουργικά τολμηρές τάσεις στα νύχια της σεζόν, η Χέιλι Μπίμπερ επέλεξε μια αισθησιακή εμφάνιση που αποτελεί ισχυρή βάση για τον πολυτελή μινιμαλισμό, αποδεικνύοντας μια για πάντα ότι ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι εξίσου αξέχαστη και εντυπωσιακή -στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Εκπληκτικά αρχιτεκτονικές, εντυπωσιακές χρυσές μανσέτες κοσμημάτων τυλιγμένες γύρω από κάθε καρπό της σταρ, πλαισιώνουν τα λεπτεπίλεπτα χέρια της με τον πιο μοναδικό τρόπο. Μάλιστα, τα κοντινά πλάνα των χεριών της αποκαλύπτουν ένα μανικιούρ που πραγματικά τραβάει το φως και τη λάμψη.

Χέιλι Μπίμπερ: Πώς να αντιγράψετε το μανικιούρ με glitter της Χέιλι Μπίμπερ

Η έμπειρη nail artist των A-listers Zola Ganzorigt κρύβεται πίσω από το απλό μεν, αλλά άκρως λαμπερό και κατάλληλο για την περίσταση μανικιούρ της Μπίμπερ, η οποία μάλιστα μοιράστηκε με τις ακολούθους της στο Instagram όλα τα tips για τη δημιουργία του.

Αφού περιποιήθηκε και προετοίμασε τα χέρια της μελαχρινής, πια, σταρ, η Ganzorigt έβαλε μια στρώση για βάση και στη συνέχεια έβαψε τα νύχια της Μπίμπερ με μια λαμπερή, διαφανή απόχρωση σε ροζ τόνους. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα καλυπτικό, επιτρέποντας στα νύχια της Μπίμπερ να αστράφτουν και να λάμπουν ανάμεσα στα φλας της μηχανής των φωτογράφων.