Μπορεί να είναι royals, αλλά σίγουρα δεν είναι υπεράνθρωπες. Η Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν βασιστεί σε μια πιο απλή beauty αισθητική (και στους makeup artists τους!) για να φαίνονται απόλυτα τέλειες κάθε φορά που κάνουν μια εμφάνιση.

Ευτυχώς, σύμφωνα με το goodhousekeeping.com, είναι τόσο απλά, που η καθεμιά από εμάς μπορεί να τα εφαρμόσει με τα προϊόντα μακιγιάζ που ήδη έχει στο νεσεσέρ της.

Εφαρμόστε τρεις ουδέτερες σκιές για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εφάρμοσε η ίδια το μακιγιάζ της την ημέρα του γάμου της -αν και με λίγη «καλλιτεχνική βοήθεια» από την επαγγελματία μακιγιέρ της Bobbi Brown, Hannah Martin. Η βασική επιλογή για τα μάτια της περιλάμβανε τρεις αποχρώσεις σκιών ματιών, όλες σε nude τόνους. Είναι, επίσης, γνωστό ότι χρησιμοποιεί ένα μαύρο eyeliner για να δημιουργήσει το τέλειο απαλό, smokey eye.

Μείνετε στο κλασικό nude βερνίκι νυχιών

Το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο χέρι της Κέιτ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε την απόχρωση Ballet Slippers της Essie από τη δεκαετία του ’80, ενώ και οι υπόλοιπες βασιλικές γυναίκες ακολούθησαν το παράδειγμά της. Η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, επέλεξε έναν συνδυασμό δύο ουδέτερων αποχρώσεων για την ημέρα του γάμου της, σύμφωνα με όσα δήλωσε η nail artist της στη Daily Mail.

Ανακατέψτε το eyeliner με μία μπατονέτα για πιο απαλό αποτέλεσμα

πριγκίιπισσα Νταϊάνα

Διατηρήστε το eyeliner μαλακό και διάχυτο, μουτζουρώνοντάς το απαλά με μια μπατονέτα, συμβουλεύει η makeup artist της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Mary Greenwell. «Ήθελα να έχει ένα πολύ απαλό μάτι, ένα πολύ λειτουργικό μάτι -αλλά ποτέ υπερβολικό», αποκάλυψε για το βλέμμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Προτείνει, επίσης, να αποφεύγετε να ταιριάζετε το eyeliner με το χρώμα των ματιών σας. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αρχικά προτιμούσε τα έντονα μπλε μολύβια για να πλαισιώσει τα μάτια της, αλλά η Greenwell την κατεύθυνε προς πιο απαλά μπεζ και καφέ eyeliners, αφού τη συνάντησε σε μια φωτογράφιση της Vogue το 1991. «Αυτό που άλλαξα περισσότερο στο βλέμμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν στην πραγματικότητα η απομάκρυνση από το μπλε μολύβι, το οποίο ήταν πολύ ξεπερασμένο για εκείνη», δήλωσε ο Greenwell.

Βάλτε ελαφρύ foundation και εξαλείψτε τη λάμψη με πούδρα

Μέγκαν Μαρκλ

«Απλώστε foundation μόνο στα σημεία που το χρειάζεστε», συμβούλευσε η Μέγκαν Μαρκλ το Birchbox. «Ποτέ δεν θέλω να καλύψω τις φακίδες μου, οπότε απλά κάνω ένα blend του foundation σε συγκεκριμένα τμήματα αντί για όλο το πρόσωπο». Και μην χρησιμοποιείτε το πινέλο σας (ή τα δάχτυλά σας) για να το απλώσετε. Η Μαρκλ προτιμά ένα σφουγγαράκι για ομοιόμορφη εφαρμογή.

Χρησιμοποιεί, επίσης, και μια πούδρα για το τέλειο φινίρισμα για την επιδερμίδα της. «Αφήνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται λαμπερή και φρέσκια, αλλά όχι λιπαρή- λαμπερή», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Allure.