Το έριξε στο περπάτημα η Μέγκαν Μαρκλ, η οπόια έλαμψε δια της απουσία της, στη στέψη του πεθερού της, Βασιλιά Καρόλου. Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, η δούκισσα του Σάσεξ θα παρέμενε στην Καλιφόρνια με τη Λίλιμπετ και τον Άρτσι, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Ωστόσο και ο μικρότερος γιος του Καρόλου, πρίγκιπας Χάρι , ταξίδεψε εξπρές για μόλις 28 ώρες στο Λονδίνο, ώστε να προλάβει να επιστρέψει για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μία ημέρα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, εθεάθη να κάνει πεζοπορία με τους φίλους της Μάρκους Άντερσον και Χέδερ Ντόρακ, στην Καλιφόρνια. Ντυμένη στα μαύρα με χακί τζάκετ και καπέλο, η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε να απολαμβάνει τη διαδρομή με την παρέα της…

Οι εικασίες για την παρουσία ή την απουσία του Χάρι κυριάρχησαν σε μεγάλο μέρος των των ταμπλόιντ ενόψει της στέψης και συνεχίστηκαν καθώς εξελισσόταν η τελετή. Και ενώ ο Ούλιαμ είχε επίσημο ρόλο στη στέψη του Σαββάτου, ως διάδοχος του θρόνου, ο Χάρι δεν είχε κανέναν ρόλο, παρά μόνον ως συγγενής που κάθισε στην τρίτη σειρά του Αβαείου του Ουέστμινστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Καλιφόρνια αμέσως μετά τη στέψη, χάνοντας έτσι το προγραμματισμένο γεύμα και το οικογενειακό πορτρέτο.