Η λάμψη και η γοητεία επανέρχονται στη μόδα με λαμπερά, μεταλλικά looks που έζησαν το ζενίθ τους πίσω στη δεκαετία του ’90. Από το παγωμένο eyeliner μέχρι το πράσινο glitter, υπάρχουν αγαπημένες celebrities που υιοθετούν σχεδόν κάθε λαμπερή απόχρωση που υπάρχει. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα διαμαντένια χείλη κάνουν θραύση στο TikTok.

Μην ανησυχείτε, αυτή η τελευταία τρέλα δεν απαιτεί να κολλήσετε στρας στα χείλη σας ή να τα πασπαλίσετε με γκλίτερ. Δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε μια διαφορετική απόχρωση κραγιόν -εκτός αν το θέλετε, φυσικά. Αντίθετα, το θέμα είναι να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών, μολύβι και το αγαπημένο σας gloss για χείλη που λάμπουν έντονα.

Δώστε, λοιπόν, λάμψη στο μινιμαλιστικό σας μακιγιάζ προσθέτοντας την τάση των διαμαντένιων χειλιών στην τακτική σας ρουτίνα. Πώς θα το κάνετε; Παρακάτω ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το στόμα σας να λάμπει σαν διαμάντι όλη την ημέρα -και τη νύχτα.

Πώς να δημιουργήσετε το εφέ των διαμαντένιων χειλιών

Κάντε μια γρήγορη απολέπιση στα χείλη σας και μια γρήγορη ενυδατική περιποίηση. Μπορεί, επίσης, να είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιήσετε ένα primer για να διασφαλίσετε ότι η συγκεκριμένη τεχνική θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα όλη την ημέρα και ότι δεν θα τα ξηράνει.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα λαμπερό eyeliner, την αγαπημένη σας απόχρωση του μολυβιού χειλιών σας και ένα ενυδατικό lip gloss. Αν το gloss σας έχει λίγη λάμψη, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Απλώστε το eyeliner κατά μήκος του τόξου του έρωτα και στο κέντρο του κάτω χείλους σας. Δεν χρειάζεται να είστε ακριβείς σε αυτό το βήμα, αφού θα τα κάνετε όλα μια καλή μουτζούρα.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μολύβι σας στις γωνίες των χειλιών σας και εργαστείτε προς την κατεύθυνση της λάμψης. Χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα για να ανακατέψετε τα πάντα απρόσκοπτα μεταξύ τους. Μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα κραγιόν στις γωνίες, αν χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρώμα για να κάνετε τα κέντρα να ξεχωρίζουν πραγματικά. Ολοκληρώστε με το gloss σας και είστε έτοιμες.

Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε περισσότερη λάμψη για μια πιο δραματική βραδινή εμφάνιση, προσθέτοντας λίγη από τη γυαλιστερή σκιά ματιών πάνω από το gloss. Όχι μόνο θα σας δώσει ένα άλλο επίπεδο λάμψης, αλλά η σκιά ματιών θα λειτουργήσει για να σταθεροποιήσει όλη την τεχνική στη θέση της.