Έχετε άγχος για το πρώτο ραντεβού; Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ακολουθείστε κατά γράμμα τα μυστικά μας ώστε το ραντεβού σας, να σας μείνει… αξέχαστο.
 
Το να σκέφτεστε λοιπόν την προετοιμασία ενός ραντεβού, είναι διασκεδαστικό αλλά αυξάνει παράλληλα και το άγχος που έχετε για να πάνε τα πράγματα καλά. Οπότε, φάτε κάτι πριν βγείτε (αλλά προσοχή: όχι μυρωδιές που θα κάνουν την αναπνοή σας άσχημη).

Αφού λοιπόν βγείτε μαζί του, να συζητάτε. Βέβαια να σκέφτεστε ότι πρέπει να του κάνετε απολαυστικές ερωτήσεις και να μην απαντάτε ποτέ με ένα ξερό ναι…
 
Να θυμάστε πάντως ότι το πρώτο ραντεβού είναι καλό να γίνει σε ένα εστιατόριο. Γιατί το καλό φαγητό και η θετική ενέργεια του χώρου, βοηθούν το κλίμα ανάμεσά σας.

Αν πάλι τα πράγματα δεν πάνε όπως περιμένατε, μη φρικάρετε και μη νομίζετε ότι το ραντεβού πήγε στράφι. Προτείνετε δημιουργικές λύσεις και αντιμετωπίστε το γεγονός με χιούμορ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απρόσμενο αυθορμητισμό και έτσι να γνωρίσετε τον άνθρωπο αυτό, σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο.