Εκτός από προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, λουλούδια, τσάντες και ρούχα, μια έξυπνη ιδέα για δώρα διαχρονικά και άκρως πρακτικά για γυναίκες είναι τα έξυπνα gadgets. Gadgets που διευκολύνουν την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας, βοηθώντας τη να διατηρήσει ζεστό τον καφέ στην κούπα της, να κοιμηθεί πιο εύκολα το βράδυ, να διατηρήσει στη μνήμη του mail της τις σημειώσεις της κ.α.

Μίνι εκτυπωτής φωτογραφιών για smartphones με αυτοκόλλητες εκτυπώσεις

Παρέα, φίλοι

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε smartphone, μέσω Bluetooth, σε αυτόν τον φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών και να βγάλετε μια φωτογραφία στη στιγμή. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε ένα φυσικό αντίγραφο όλων των αναμνήσεών σας.

Δίσκος ασύρματης φόρτισης

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλεσε αυτόν τον δίσκο φόρτισης μια «δερματόδετη θαυματουργή συσκευή». Όταν το επέλεξε ως Αγαπημένο πράγμα του 2018, έγραψε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τους μηχανισμούς πίσω από αυτό το δίσκο φόρτισης χωρίς πρίζα, αλλά μπορώ να σας πω ότι θα δείχνει υπέροχο στο κομοδίνο σας». Όχι μόνο κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, αλλά μπορεί, επίσης, να γίνει και custom made παραγγελία.

Μάσκα ύπνου με ενσωματωμένα ακουστικά

Μάσκα ύπνου με ενσωματωμένα ακουστικά

Ο σύντροφός σας χρειάζεται να βλέπει τηλεόραση ή να ακούει μια feel-good playlist, ένα ενημερωτικό podcast ή τον ήχο των κυμάτων που σκάνε για να αποκοιμηθεί, αλλά εσείς χρειάζεστε απόλυτη ησυχία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σας προτείνουμε να προσθέσετε αυτή τη μάσκα ύπνου στη λίστα με τα must have προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε. Η ονειρική συσκευή διαθέτει ενσωματωμένα ακουστικά Bluetooth και παρέχει έως και 9 ώρες χρόνο αναπαραγωγής, οπότε είναι τόσο δώρο για εσάς όσο και για το σύντροφό σας!

Έξυπνο επαναχρησιμοποιούμενο σημειωματάριο

Έξυπνο επαναχρησιμοποιούμενο σημειωματάριο

Ξεχάστε ότι πρέπει να πληκτρολογείτε τις σημειώσεις σας αφού τις σημειώσετε. Αυτό το έξυπνο σημειωματάριο σημαίνει ότι οι χειρόγραφες σημειώσεις (ή οι μουτζούρες σας!) μπορούν να μεταφορτωθούν απευθείας στο Google Drive, το Evernote, το Dropbox, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.α.

Έξυπνο μπουκάλι νερού

Έξυπνο μπουκάλι νερού

Πιθανότατα, υπάρχει περίπτωση να καταναλώνετε περισσότερο καφέ από νερό σε ημερήσια βάση. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι δεν θα αφυδατωθείτε ποτέ ξανά, χάρη σε αυτό το μπουκάλι νερού χωρίς BPA, με δυνατότητα bluetooth. Συγχρονίζεται με το τηλέφωνό σας, παρακολουθεί πόσο νερό πίνετε κάθε μέρα και ανάβει όταν έχετε μείνει πολύ ώρα χωρίς νερό.

Φακός Selfie

Είπατε selfie stick; Αυτό σας γυρίζει τόσο πίσω, μέχρι το 2015 θα έλεγε κανείς! Βγάλε μια selfie φωτογραφία πολύ πιο διακριτικά με αυτόν τον ευρυγώνιο φακό με κλιπ. Περιλαμβάνει, επίσης, ένα φως LED για να σας δώσει αυτή τη λάμψη για την τέλεια φωτογραφία πορτραίτο.

Έξυπνη κούπα που ελέγχει τη θερμοκρασία

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και αποκτήστε μια κούπα διαφορετική από τις υπόλοιπες. Μια κούπα που διατηρεί τον καφέ ή το τσάι σας στην ακριβή θερμοκρασία που επιθυμείτε. Με αυτή την έξυπνη κούπα θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε και να ελέγχετε τη θερμοκρασία του ροφήματός σας με μια εφαρμογή.