Είναι γεγονός ότι η Τζένιφερ Άνιστον ξέρει πολύ καλά πώς να παραμένει σε φόρμα, με το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια να αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες. Σε συνέντευξή της στο InStyle, μοιράστηκε πρόσφατα έναν τρόπο που της αρέσει να κρατιέται σε φόρμα και περιλαμβάνει ένα υβρίδιο καρδιοπροπονήσεων.

Η 53χρονη σταρ δήλωσε στο δημοσίευμα ότι ανυπομονούσε να επιστρέψει στο γυμναστήριο μετά από έναν τραυματισμό της το περασμένο φθινόπωρο, προσθέτοντας ότι της έλειψε «αυτό το είδος του ιδρώτα όταν απλά πας για να το κάνεις», ενώ διευκρίνισε ότι επέστρεψε σε μια ρουτίνα εκγύμνασης 15-15-15.

Τζένιφερ Άνιστον: Ο συνδυασμός ασκήσεων γυμναστικής που την κρατάει σε φόρμα

Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι αυτό, ουσιαστικά συνοψίζεται σε 15λεπτα διαστήματα spinning, ελλειπτικού και τρεξίματος. Ένας συνδυασμός ασκήσεων, που αν κρίνουμε από το σώμα της λαμπερής σταρ, είναι άκρω αποτελεσματικός.

Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνουν και οι ειδικοί, σύμφωνα με το healthdigest.com. Ο διαιτολόγος Albert Matheny δήλωσε στο Health ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό σχέδιο. «Η ιδέα των τριών διαφορετικών τρόπων και το γεγονός ότι το διαφοροποιείτε λίγο είναι εξαιρετικό», δήλωσε στο δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι το να κάνετε τρία πράγματα μπορεί να είναι λιγότερο εκφοβιστικό. Επιπλέον, είναι ωφέλιμο να αποφύγετε την επανάληψη των ίδιων κινήσεων σε μεγάλο όγκο.

Ο personal trainer Mike Matthews δήλωσε στο U.S. News and World Report ότι τα 45 λεπτά καρδιακής άσκησης είναι μια «καλή ποσότητα άσκησης», προσθέτοντας ότι 30 έως 45 λεπτά άσκησης πέντε έως επτά ημέρες την εβδομάδα είναι ένας «αξιοθαύμαστος στόχος» και «ένα γλυκό σημείο όσον αφορά τη βελτίωση της υγείας με διάφορους τρόπους». Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η βελτίωση της σύστασης του σώματός σας.

Η πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα και pilates με έδρα την Ουάσινγκτον Ivory Howard δήλωςσε, επίσης, για την άσκηση της πρωταγωνίστριας των «Friends» ότι μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα αν μοιράσετε τα 45 λεπτά σε τρεις ξεχωριστές ρουτίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας: μία δραστηριότητα το πρωί, μία στη μέση της ημέρας και μία το βράδυ.

Ο προσωπικός γυμναστής και προπονητής τρεξίματος Doug Sklar συμφώνησε με τη Howard, σημειώνοντας ότι τα 15λεπτα διαστήματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους δεν έχουν το κίνητρο να γυμναστούν για 45 λεπτά. «Είναι πολύ πιο εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι για 15 λεπτά παρά για μία ώρα», δήλωσε στο Health. Δεν χρειάζεται να επιμείνετε ούτε στο spinning ούτε στα ελλειπτικά μηχανήματα -οποιοδήποτε είδος καρδιοαναπνευστικής άσκησης είναι κατάλληλο.