Το 2002 ήταν η χρονιά που παρακολουθούσατε την «Εκδίκηση της Ξανθιάς» σε επανάληψη και παίρνατε μαθήματα styling από τις πρωταγωνίστριες του «Sex and the City». Οι Spice Girls κυριαρχούσαν στο στερεοφωνικό σας -όταν δεν χορεύατε Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το σχολείο, δηλαδή. Θεωρούσατε την Πάρις Χίλτον ως ένα από τα είδωλα του στυλ σας και, όσο περισσότερα αξεσουάρ βάζατε πάνω σας, τόσο λιγότερα πραγματικά ρούχα φορούσατε.

Μόδα: Οι τάσεις του 2002 που επανέρχονται μετά από 20 χρόνια

Προχωρήστε δύο δεκαετίες μπροστά, στο σήμερα. Αν και πολλά έχουν αλλάξει, πολλά έχουν παραμείνει ύποπτα ίδια. Και το «And Just Like That» μόλις ανανεώθηκε για άλλη μια σεζόν, όλοι ζητωκραυγάζουν για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τάσεις όπως το χαμηλόμεσο τζιν είναι ξανά στη μόδα.

Αν και οι τάσεις της δεκαετίας του 2000 είναι σε άνοδο εδώ και καιρό, αυτή η επέτειος των δύο δεκαετιών είναι ένας τέλειος λόγος, σύμφωνα με το Bustle, για να γιορτάσετε αυτές που φέτος βρίσκονται στην κορυφή. Ροζ επιλογές εμπνευσμένες από την «Εκδίκηση της Ξανθιάς», καθώς και δομημένα τοπ με κορσέ, κολιέ τσόκερ και πολλά άλλα.

Χαμηλόμεσα τζιν

Χαμηλόμεσο τζιν

Ενώ τα τελευταία χρόνια η τάση είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα mom τζιν, αυτό φαίνεται να αλλάζει, καθώς τα χαμηλόμεσα τζιν επανέρχονται δυναμικά. Σκεφτείτε, λοιπόν, να εξισορροπήσετε ένα χαμηλόμεσο τζιν με ένα κορμάκι ή μια πολυεπίπεδη ζακέτα, ώστε να μη μοιάζετε σαν να είστε έτοιμη να πάτε στην παραλία.

Κολιέ τσόκερ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τσόκερ

Είτε πρόκειται για ένα μικροσκοπικό κρεμαστό κόσμημα, μια μαύρη βελούδινη κορδέλα ή μια χοντρή αλυσίδα, ήρθε η ώρα να βγάλετε από μέσα σας την κρυφή fashionista του 2002 με ένα κολιέ τσόκερ. Πίσω στο 2002, τα τσόκερ έτειναν να κατασκευάζονται από casual υλικά, όπως stretch πλαστικό, κορδέλα grosgrain και άλλα παρόμοια. Σήμερα, οι σχεδιαστές έχουν αναβαθμίσει τα σχέδια με χάντρες, μέταλλο και υψηλότερης ποιότητας υλικά σε μικρότερα μήκη που κάθονται ακριβώς στην κλείδα σας.

Κορσέδες

Κορσές

Η εμφάνιση με τα εσώρουχα ως εξωτερικά ρούχα έκανε θραύση στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και τώρα ο κορσές επιστρέφει για ένα ακόμη ταξίδι στη μόδα. Αυτή τη φορά, συνδυάστε το μπουστάκι σας με τα πάντα, από υπερμεγέθη σακάκια μέχρι φωτεινά λευκά μπλουζάκια.

Ζακέτες

Ζακέτα

Η δεκαετία του ’90 και οι αρχές της δεκαετίας του ’80 ήταν τεράστιες όσον αφορά τις ζακέτες, τόσο σε στρώσεις πάνω από άλλες μπλούζες, όσο και κουμπωμένες ή φορεμένες ως πουκάμισο. Ενώ μπορεί να φορούσατε τη δική σας αποκλειστικά με mom jeans πριν από 20 χρόνια, τώρα είναι η ώρα να διαμορφώσετε τα cropped cardis με ψηλόμεσο τζιν, πιο χαλαρά στυλ με φούστες midi και ακόμη και ένα κλασικό crewneck με ένα ζευγάρι vintage σορτς.

Το ροζ από την «Εκδίκηση της Ξανξιάς»

Η Ρις Γουίδερσπουν με ροζ

Τον Ιούλιο του 2001, η ταινία «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και τα χρόνια που ακολούθησαν πλημμύρισαν από ροζ. Τώρα που ο ασυγχώρητος τόνος της τσιχλόφουσκας επέστρεψε δυναμικά, ήρθε η ώρα να ψωνίσετε τα πάντα, από φορέματα και παντελόνια μέχρι πανωφόρια, τσάντες και πολλά άλλα στη συγκεκριμένη απόχρωση.